Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟΚ


Συγχαρητήρια από Ζαγοράκη
Πριμ 100.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ, υποδοχή στο αεροδρόμιο
Το «διπλό» στο Καραϊσκάκη θα ακριβοπληρωθεί από την διοίκηση του ΠΑΟΚ, αφού οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» θα επιβραβευτούν με 100.000 ευρώ.
Όπως έκανε γνωστό η διοίκηση μετά το τέλος του αγώνα, αυτό θα είναι το ύψος του πριμ που θα μοιραστούν οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος για την πολύ μεγάλη νίκη που πέτυχαν μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού και έφεραν τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση.
Εν τω μεταξύ, ο κόσμος της ομάδας ετοίμασε θριαμβευτική υποδοχή στην ........
Θεσσαλονίκη για την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Συγχαρητήρια από Ζαγοράκη
Στα αποδυτήρια των παικτών του ΠΑΟΚ βρέθηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, ενώ τόνισε ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών.
«Εδώ και 2,5 – 3 χρόνια προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Σήμερα (σ.σ.: Κυριακή) είδαμε αυτό που ονειρεύεται ο κάθε άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα, κάθε ΠΑΟΚτσής. Συγχαρητήρια στα παιδιά και συνεχίζουμε. Είμαστε όλοι καλά και προχωράμε. Είμαστε μία οικογένεια και θα κάνουμε το καλύτερο. Θα υπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο τον ΠΑΟΚ».

«Σημαίνει κάτι παραπάνω να κερδίζεις τον Ολυμπιακό στην έδρα του»
Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ιβιτς τόνισε μετά τον αγώνα:
«Σίγουρα σημαίνει κάτι παραπάνω να κερδίζεις τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού θέλαμε και οι δύο τους τρεις βαθμούς. Για εμάς είναι πάντα κάτι παραπάνω αυτά τα ματς, ενώ και ο Ολυμπιακός ήθελε νίκη για να μείνει ζωντανός στο πρωτάθλημα.
» Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Στο δεύτερο πίεσε ο Ολυμπιακός όμως σιγά – σιγά κάναμε πάλι το παιχνίδι μας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και κρατήσαμε το μηδέν πίσω».
Για την συνέχεια ο Σέρβος τόνισε:
«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και τα πλέι-οφ. Όταν φθάσουμε εκεί είναι σίγουρο ότι θα στοχεύσουμε στη δεύτερη θέση. Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε βρει καλό ρυθμό και η νίκη αυτή μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη».
Για το αν είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κάνει ένα βήμα παραπάνω:
«Για τον ΠΑΟΚ είναι φυσιολογικό να θέλει κάθε χρόνο να βρίσκεται ψηλά. Κάθε χρόνο πρέπει να παλεύει για να είναι ψηλά. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να διατηρήσουμε το ρυθμό που έχουμε. Να συνεχίσουμε έτσι και να είμαστε ήρεμοι».
Για το αν φοβήθηκε πως η μπάλα θα «τιμωρήσει» τον ΠΑΟΚ που είχε δύο δοκάρια:
«Δεν φοβήθηκα καθόλου. Ήμασταν καλύτεροι για 70 λεπτά. Είναι λογικό να πιέσει ένα 20λεπτο ο Ολυμπιακός. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό τιμ που με βοήθησε πολύ να ξεπεράσω το πρόβλημα μου.
» Κάποιοι έλεγαν ότι δεν ήθελα να παίξω. Είναι ντροπή για όσους τα έλεγαν αυτά. Από την πρώτη μέρα που ήρθα και μέχρι τον Μάιο θα είμαι απόλυτα επαγγελματίας. Είναι ντροπή να τα λένε αυτά για μένα».

Ο χρυσός σκόρερ του ΠΑΟΚ στο Φάληρο, ο Εντίνιο τόνισε:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το γκολ που πέτυχα σε αυτό το γήπεδο. Θα με βοηθήσει πολύ για την συνέχεια. Ήταν όμως όλοι οι συμπαίκτες μου καταπληκτικοί. Από πλευράς τακτικής ήμασταν σχεδόν τέλειοι. Ο ΠΑΟΚ πάντα ήταν καλή ομάδα, όμως φέτος είναι ακόμη πιο δυνατός. Δικαιώνομαι για την επιλογή που έκανα».
Για το που μπορεί να φθάσει ο φετινός ΠΑΟΚ, με βάση την εικόνα και των άλλων ομάδων, ο Εντίνιο είπε:
«Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαροι από την αρχή της σεζόν. Κάναμε σήμερα μία πολύ καλή εμφάνιση και όλοι είδαν ότι ο ΠΑΟΚ στην έδρα ενός μεγάλου αντιπάλου έδειξε χαρακτήρα και την ταυτότητα. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, θέλουμε νίκες σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Με την σειρά του ο Αντζελίνο Βιεϊρίνια ανέφερε:
«Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Μία πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μου, όμως δεν αλλάζουν οι στόχοι μας. Είναι αυτοί που τέθηκαν από την αρχή. Θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας και κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη».
Για το αν ήταν κι ένα δώρο για τα γενέθλια του (σ.σ.: γιόρταζε την Κυριακή) αυτή η νίκη, ο Πορτογάλος τόνισε:
«Σίγουρα ήταν ένα δώρο για μένα. Ήταν τρεις βαθμοί σε μία δύσκολη έδρα και... ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου».
Για το δοκάρι που είχε ο ίδιος και θύμισε το γκολ που είχε πετύχει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου κόντρα στον Ολυμπιακό υπογράμμισε:
«Είναι κάτι που δουλεύουμε στην προπόνηση. Σε αυτή την περίπτωση ήμουν εγώ που πήρα την κεφαλιά. Ήταν κρίμα που δεν πέτυχα εγώ το γκολ αλλά ευτυχώς κερδίσαμε».