Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3


Βλάχος: «Θέμα προσωπικοτήτων»
Είχε τάξει πριμ ο Κόκκαλης, στήριξη Λούα Λούα σε Μπάντοβιτς
Πριμ νίκης επί του Αστέρα είχε τάξει ο Σωκράτης Κόκκαλης στους παίκτες του Ολυμπιακού πριν την έναρξη του ματς στην Τρίπολη. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών ήταν τόσο ενθουσιασμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού από την Καβάλα, που αποφάσισε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους «ερυθρόλευκους» για νίκη επί των Αρκάδων.
Είχε, λοιπόν, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς και του ζήτησε να μεταφέρει στους παίκτες ότι θα πάρουν πριμ εφόσον γυρίσουν στον Πειραιά με το «τρίποντο».

Βελτίωση περιμένει ο Μπάντοβιτς
Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος στη συνέχεια εξέφρασε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μετά τη νίκη με 3-1 επί του Αστέρα στην .......
Τρίπολη. Ο Βαγγέλης Βλάχος από την άλλη, υποστήριξε πως η νίκη του Ολυμπιακού είναι αποτέλεσμα της προσωπικότητας και της ποιότητας ορισμένων ποδοσφαιριστών του.
Ειδικότερα, ο Μπάντοβιτς δήλωσε:
«Πιστεύω ότι κάναμε μία μεγάλη νίκη σήμερα εναντίον μίας ομάδας που από τότε που ήρθε ο κ. Βλάχος πάει πάρα πολύ καλά. Έχει ποιότητα. Πιστεύω ότι μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι. Δείξαμε χαρακτήρα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, σίγουρα βάλαμε τα δύο γκολ πάρα πολύ γρήγορα και θεωρώ ότι το πρώτο 25λεπτο ήμασταν πολύ καλοί.
» Σίγουρα μετά το 2-0, χάσαμε λίγο την οργάνωσή μας και θεωρώ μετά το γκολ του Αστέρα σίγουρα μας πίεσε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και θεωρώ ότι η νίκη είναι δίκαια και συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους όλες αυτές τις εβδομάδες που είμαστε μαζί.
» Δείχνουν και πιστεύουν ότι έχουν περισσότερες δυνατότητες. Θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όσο δουλέψαμε αυτές τις εβδομάδες που είμαστε μαζί και σίγουρα θεωρώ ότι μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα και η συνέχεια θα είναι καλύτερη».
Σχολιάζοντας την απόφασή του να μην αλλάξει κάποια από τα αμυντικά χαφ και να ρίξει στη μάχη τον Γκαλίτσιο, είπε:
«Αποφασίσαμε εκείνη τη στιγμή να κρατήσουμε και τους δύο και να βάλουμε τον Γκαλίτσιο. Σίγουρα κάποια στιγμή κουράστηκαν. Ο Ακης δεν έχει παίξει πολύ καιρό. Έτσι αποφασίσαμε μέχρι το τέλος».
Σε ερώτηση πόσο αλλάζουν τα πράγματα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού, δήλωσε:
«Δεν μας ενδιαφέρουν τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Μας ενδιαφέρει μόνο πως θα είμαστε εμείς καλά. Εγώ θέλω να είμαστε καλά και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Θέμα προσωπικοτήτων, είπε ο Βλάχος
Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Βαγγέλης Βλάχος τόνισε:
«Η ποιότητα και η προσωπικότητα κάποιων παικτών του Ολυμπιακού τούς έδωσαν τη νίκη. Θα ήταν παράλειψη να πω ότι δεν προσπαθήσαμε. Θα ήταν παράλειψη να μην δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Οι μεγάλες ομάδες είναι μεγάλες γιατί υπάρχουν παίκτες με προσωπικότητα. Είναι μεγάλες γιατί εκμεταλλεύονται οποιοδήποτε λάθος δημιουργηθεί.
» Εγώ θέλω να συγχαρώ τον Έντερ. Είναι ένα στοίχημα για μένα αυτό το παιδί και έχει όφελος η ομάδα και κέρδος από την παρουσία του. Το ίδιο ισχύει και για τον Βίλτσες. Μπορούν να βοηθήσουν στη συνέχεια».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε:
«Έχουν γίνει δύσκολα τα πράγματα για τον ΠαναθηναΪκό. Ο Ολυμπιακός περίμενε αποτυχία του Παναθηναϊκού Θα έχουμε ένα φινάλε δραματικό. Όλα πιστεύω ότι θα κριθούν στο παιχνίδι της Τούμπας. Εκεί θα είναι καθοριστικό το παιχνίδι».
Αναφερόμενος στους Έντερ και Βίτλσες, υποστήριξε:
«Αμφισβητούνταν οι συγκεκριμένοι από πολλούς. Πίστεψα από την πρώτη στιγμή στα συγκριμένα άτομα. Ήμουν κοντά τους, τους μίλαγα. Ο Βίλτσες εδώ και 3-4 παιχνίδια είναι σε καλή κατάσταση, αλλά και ο Έντερ όποτε χρειάστηκε πρόσφερε πολλά. Είναι ένα τεράστιο ταλέντο που πρέπει να προσεχθεί».