Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

AEK


Για ρεκόρ λαθών 
μίλησε ο Μπάγεβιτς, 

Ευχαριστημέος από τη νίκη, όχι όμως και την από εμφάνιση, εμφανίστηκε ο Ντούσαν Mπάγεβιτς, ο οποίος δήλωσε πως κρατάει τη νίκη και το δεύτερο ημίχρονο. Ρεκόρ λαθών αναγνώρισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός, ο οποίος στάθηκε στο εύκολο λάθος και στην διαφορά αντιμετώπισης του αντιπάλου, στα δύο ημίχρονα. Ο Γιάννης Ματζουράκης από την πλευρά του, δεν είπε πολλά πράγματα καθώς βιαζόταν να... φύγει για να προλάβει την αποχώρηση της αποστολής από το ΟΑΚΑ. Φυσικά, δεν σχολίασε τις... τέσσερις ανακοινώσεις που εξέδωσε η ομάδα του κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα!
«Δεν χρειάζεται να πω ότι κάθε παιχνίδι για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε στρες και.................
άγχος, καθώς θέλουμε νίκες και θέλουμε και καλές εμφανίσεις. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Οι γραμμές μας ήταν μακριά, παίζαμε στατικά, δεν είχαμε καλή κυκλοφορία. »Ο αντίπαλος μας πίεζε, ήταν καλός στην κόντρα και στο πρώτο μας λάθος έβαλε γκολ. Ευτυχώς ισοφαρίσαμε γρήγορα, επιστρέψαμε πετύχαμε ακόμα ένα γκολ και πήγαμε στα αποδυτήρια με 2-1. »Στην επανάληψη ήμασταν λίγο καλύτεροι, κάναμε και πάλι λάθη, ευτυχώς δεν τα πληρώσαμε. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για να φτάσουμε στο στόχο μας».
Για την αντικατάσταση του Λεονάρντο, τα λάθη και το αν φοβήθηκε το ματς δήλωσε: «Ο Λεονάρντο ζήτησε αλλαγή είχε πρόβλημα. Δεν μπορώ να πω αν φοβήθηκα ή όχι. Εγώ προσπαθούσα από την πλευρά μου να βοηθήσω από τον πάγκο. Oσο για τα λάθη, τι να πούμε έχουμε κάνει ρεκόρ. »Δεν υπάρχει άλλη ομάδα να τρώει γκολ με τους τρόπους που τρώμε εμείς. Έπρεπε να περάσει ένα ολόκληρο ημίχρονο για να μπορέσουμε να ξεκολλήσουμε και να παίξουμε πιο δυνατά. Οταν το τερέν είναι βρεγμένο, τα παπούτσια των παικτών δεν είναι κατάλληλα, κάνεις εύκολα τη λάθος πάσα, τότε θα το πληρώσεις».