Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Τετραπλή ανακοίνωση της Ξάνθης


Bιαστικός ο Ματζουράκης, 
«χαρτοπόλεμος» από Ξάνθη

Μαντζουράκης: «Ο πρώτος, πρώτος ο δεύτερος τίποτα»
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Ματζουράκης δεν είπε πολλά, καθώς -όπως ο ίδιος είπε- βιαζόταν να προλάβει την αναχώρηση της αποστολής για την επιστροφή στη βάση. «Δεν έχω να πω πολλά. Δυστυχώς στη ζωή, ο πρώτος είναι πρώτος και αυτή είναι η ΑΕΚ που μας νίκησε σήμερα και ο δεύτερος δεν είναι τίποτα. Εμείς κοιτάμε τα υπόλοιπα ματς από δω και πέρα, αυτό πάει τέλειωσε».
Αδαμίδης: «Θα αναλάβω σύντομα»
Τη σιγουριά του ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με την ανάληψη της προεδρίας από το πρόσωπό του, εξέφρασε με...........
δηλώσεις του ο Σταύρος Αδαμίδης εξερχόμενος από το ΟΑΚΑ, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ξάνθη. Ο... εν δυνάμει πρόεδρος της «Ένωσης» αναμένεται σύντομα να γίνει «κανονικός» δηλαδή, με λίγα λόγια!
«Σε αντίθεση με ότι γράφουν οι εφημερίδες, υπάρχει πλήρης ταύτιση των απόψεων μεταξύ των μετόχων. Το θέμα με την Morgan Stanley τελειώνει και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις και θα αναλάβω σύντομα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αδαμίδης.
Ερωτηθείς να κάνει ένα σχόλιο για τον αγώνα με την ακριτική ομάδα, απέφυγε τα πολλά λόγια και αρκέστηκε να δηλώσεις πως: «Η ομάδα κέρδισε και αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία».
Το... σόου των τεσσάτων ανακοινώσεων
Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά... τέσσερις ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας του κ. Κουκουλάκη εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Στην πρώτη οι ακρίτες χαρακτηρίζουν «ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο» την απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, στην δεύτερη διαμαρτύρονται για ένα οφσάιντ στην τρίτη θέτουν ερώτημα περί... χρωστούμενων και στην τέταρτη (στο τέλος του αγώνα) ευχαρίστηκαν στην... αγγλική τη διαιτησία.
Αναλυτικά...
Ανακοίνωση Νο1
«Θεωρούμε ντροπή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε όποια κατηγορία και αν παίζουν οι ομάδες και όποιες και αν είναι αυτές, να δίνονται πέναλτι σαν και αυτό που δόθηκε στην AEK στο πρώτο ημίχρονο. Το γιατί δόθηκε αυτό το πέναλτι το αφήνουμε στην κρίση του απλού φιλάθλου και των ιθυνόντων του Ελληνικού Επαγγελματικού ποδοσφαίρου, του Προέδρου της Super League, του Προέδρου της ΕΠΟ και λοιπά και λοιπά».
Ανακοίνωση Νο2 «Προς τον Πρόεδρο της Super League, Προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ
Και το έργο της ορχήστρας συνεχίζεται ανακόπτοντας με ανύπαρκτο offside τον ποδοσφαιριστή Μπούγκα που έβγαινε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή σας».
Ανακοίνωση Νο3 Ερώτηση (Quiz) για να ικανοποιήσουμε το φίλαθλο κοινό της Ακριτικής μας Ξάνθης.
Η ερώτηση αυτή απευθύνεται στο Πρόεδρο της Super League, στον Πρόεδρο της ΕΠΟ.
Τι γίνεται ρε παιδιά;; Υπάρχουν χρωστούμενα;;
Η ερώτηση αυτή έχει τεθεί όπως έχει έρθει από δεκάδες τηλεφωνήματα που έγιναν στην ομάδα μας».
Και μετά τη λήξη του αγώνα...
Ανακοίνωση Νο4
«Thank you... Thank you mister Koukoulakis, many thanks to all of you».