Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2 - 2


«Να δώσουμε αξία στο βαθμό»
Ο «Αναστό» διέγραψε το πρόστιμο
και θα εισηγηθεί πριμ για το 2-2 στο Καραϊσκάκη
 «Για να έχει σημασία ο βαθμός που πήραμε στο Καραϊσκάκη θα πρέπει να κερδίσουμε τον Ατρόμητο», τόνισε ο Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα αποκάλυψε πως το πρόστιμο που είχε ανακοινωθεί στους παίκτες για την ήττα στη Λιβαδειά, πλέον δεν ισχύει, ενώ πρόσθεσε πως θα εισηγηθεί πριμ για το θετικό αυτό αποτέλεσμα. Παρά την κατάκτηση του πολύτιμου βαθμού, ο Αναστόπουλος δεν εφησυχάζει και υποστήριξε πως «τώρα θέλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια».
«Στην προσπάθεια που κάνουμε για να μείνουμε κάθε βαθμός είναι .......
χρήσιμος. Ο σημερινός είναι πολύ σημαντικός από ψυχολογικής πλευράς. Θέλουμε να μαζέψουμε όσο πιο πολλούς γίνεται. Το ματς ήταν πολύ δύσκολο. Το ξέραμε εξ αρχής.
Δεχθήκαμε μεγάλη πίεση αλλά εμείς ήμασταν πολύ καλά στημένοι και δεν δώσαμε χώρο. Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και περισσότερο από τον βαθμό που κατακτήσαμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε ο Αναστόπουλος.
«Η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη. Έχουμε ένα ματς με τον Ατρόμητο, που θα είναι πολύ δύσκολο. Γα να έχει αξία ο σημερινός βαθμός θα πρέπει να κερδίσουμε τον Ατρόμητο. Ένα μπράβο στα παιδιά γιατί όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη θέλει πολύ τρέξιμο, μυαλό και τακτική.
»Επί της ευκαιρίας θέλω να πω ότι υπήρχε ένα πρόστιμο για το ματς με τον Λεβαδειακό. Δεν ισχύει και θα εισηγηθώ να δοθεί πριμ για την σημερινή μας παρουσία. Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ήταν πολύ δύσκολη η αποστολή μας με τον Ολυμπιακό και πρέπει να πάρουν μία ηθική αμοιβή, που κατέθεσαν την ψυχή τους για το αποτέλεσμα.
»Λίγες ομάδες έρχονται εδώ και παίρνουν αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Τωρα θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια. Δείξαμε πως είμαστε μία καλή ομάδα. Δείξαμε πως μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση».
Γα το πότε το πίστεψε, είπε: «Δεν εφησυχάζεις ποτέ με τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη. Μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ αλλά και να βάλουμε. Ήταν ένα από τα καλύτερα ματς».
Για το άναρχο παιχνίδι του Ολυμπιακού, τόνισε: «Καλό είναι να μην μιλάμε για τέτοιες λεπτομέρειες. Μην μου το ζητάτε αυτό. Εμείς είχαμε σωστή τακτική και βγαίναμε στον αιφνιδιασμό. Είχαμε πολύ μυαλό στο παιχνίδι μας. Κατά την εκτίμησή μου ήταν ένα από τα πιο καλά παιχνίδια του πρωταθλήματος».
Για την βοήθεια που παρέχει ο βαθμός αυτός: «Μας βοηθάει πάρα πολύ. Αυτός ο βαθμός θα μας βοηθήσει και για να μείνουμε στην κατηγορία αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Εμείς δείξαμε πως θέλουμε να παίζουμε. Ήρθαμε να παίξουμε, να το ευχαριστηθούμε και να το χαρούμε».
Για το τι φταίει ο Ολυμπιακός και δείχνει τέτοιο πρόσωπο, απάντησε: «Είναι εκτός θέματος η ερώτηση. Όλες οι μεγάλες ομάδες περνούν κάμψη. Εδώ ήρθαμε να σχολιάσουμε το ματς. Να πούμε τι είδαμε».
Για το αν φοβάται ότι μπορεί να υπάρξουν νέα αρνητικά αποτελέσματα: «Το απευχόμαστε αυτό. Δεν θέλουμε ένα νέο αρνητικό σερί. Ακολουθούν παιχνίδια που είναι μετρημένα κουκιά. Εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι. Να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Πήραμε τον πόντο σήμερα. Ήταν μία μεγάλη επιτυχία για εμάς. Τώρα θέλει περισσότερη προσπάθεια και επιμονή».
Για τον Μπουχάν και το πώς πανηγύρισε, είπε: «Τι έκανε ο Μπουχάν; Α, δεν έπεσε στην αντίληψή μου. Αν έκανε χειρονομία κακώς την έκανε. Είναι επαγγελματίας. Αυτή είναι η δουλειά του. Δεν έκανε κανένα κατόρθωμα».