Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Με ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ και ΑΕΚ - Αρης

Συνέχεια σήμερα Κυριακή
για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ

Με τους αγώνες της 3ης ημέρας, συνεχίζονται την Κυριακή τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής (19:00, novasports1), ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τον φέρει στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας και θα τον καταστήσει φαβορί για την συμμετοχή στα .....
προκριματικά του Champions League.
Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα, έτσι ώστε να εκμεταλλευθούν τον αγώνα που θα δώσουν με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να πάρουν το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Νωρίτερα (16:45, ΣΚΑΪ), η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Αρη σε μία αναμέτρηση που όποιος χάσει... χάνεται, αφού όπως φαίνεται το Champions League έχει ξεθωριάσει και πιο εφικτό δείχνει το Europa League.


Μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή στα παιχνίδια της Κυριακής

Με μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνιστούν  οι παίκτες των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ.
Την απόφαση αυτή πήρε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ενώ πριν την έναρξη των αγώνων ΑΕΚ-Αρη και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τους τρεις ανθρώπους που δολοφονήθηκαν την περασμένη Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας.
Η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας αναφέρει:
«Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας των play off ΟΠΑΠ, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, αποτίοντας φόρο τιμής στη μνήμη των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους την 5η Μαΐου».
Το πρόγραμμα και η ειδική βαθμολογία


Κυριακή 9 Μαΐου
16:45 ΑΕΚ - Αρης (ΣΚΑΪ)
19:00 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (novasports1)

Βαθμολογία
Ολυμπιακός 7
ΠΑΟΚ 7
Αρης 3
ΑΕΚ 2