Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΠΑΟ

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η αγωνία έχει χτυπήσει... κόκκινο στον Παναθηναϊκό καθώς πραγματοποιείται την Τρίτη (17:00) το κρίσιμο ΔΣ από το οποίο θα προκύψει ο νέος πρόεδρος της ομάδας. Το πρόσωπο που θα καθίσει στον προεδρικό θώκο και αποτελεί τον «εκλεκτό» του Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Η κλεψύδρα για την εκλογή του αντικαταστάτη του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία του «τριφυλλιού» αδειάζει και σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε ποιος θα......
 είναι ο... άγνωστος Χ, που θα αναλάβει καθήκοντα.
Ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» έχει βρει τον άνθρωπο που θα καθίσει στην καρέκλα της διοικητικής ηγεσίας της ΠΑΕ, η οποία έχει μείνει... ακέφαλη εδώ και δύο μήνες, αλλά, παρά τις πιέσεις που δέχεται το στενό του περιβάλλον δεν διαρρέει το όνομα.
Είναι μάλιστα δεδομένο πως ούτε οι υπόλοιποι μέτοχοι γνωρίζουν το παραμικρό και όπως όλα δείχνουν, αν δεν... σπάσει το μυστικό, τις επόμενες ώρες, το όνομα θα πέσει για πρώτη φορά στο Συμβούλιο, όπου θα κληθούν τα μέλη του να το ψηφίσουν.
Χρειάζονται 14 ψήφοι για τον πρόεδρο
Για την εκλογή του προέδρου χρειάζονται 14 ψήφοι. Η πλευρά του Τζίγκερ έχει 12 και θα χρειαστεί και άλλες 2 (σ.σ. ενδεχομένως του Παύλου Γιαννακόπουλου και του Ερασιτέχνη που εκπροσωπείται από τον αδελφό του Θανάση) για να περάσει την εισήγησή του, αν και ο μεγαλομέτοχος επιθυμεί η πρότασή του να είναι κοινής αποδοχής από όλα τα μέλη-μετόχους.
H «θυσία» ενός μέλους
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο νέος πρόεδρος δεν θα είναι μέλος του Δ.Σ. και γι' αυτό το λόγο, θα... θυσιαστεί ένα από τα 20 στελέχη που βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να μπει ο "εκλεκτός" του Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Σε μια τέτοια περίπτωση, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα παραιτηθεί ο Γεώργιος Προυσανίδης για να διευκολύνει την υπόθεση.
Τον Αύγουστο η αύξηση του Μ.Κ.
Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα λάβει χώρα τον Αύγουστο και θα διαρκέσει από δύο εβδομάδες μέχρι ενάμιση μήνα το πολύ. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να παρθεί μία απόφαση για το μεταγραφικό μπάτζετ.