Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΔΑΝΕΛΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, & ΣΙΑ Ε.Β.Ε.Ε.

 ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ 
ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ 
ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΝΕΛΗΣ
Η Εταιρεία

Η εταιρεία “Δανέλης Αλέξανδρος και ΣΙΑ ΕΒΕΕ” ιδρύθηκε το 1983, αριθμώντας 27 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο των ξύλινων κατασκευαστικών επενδύσεων.
Το εργοστάσιο που βρίσκεται στο Βατώντα Νέας Αρτάκης διαθέτει οικόπεδο έκτασης 12.000 τ.μ. και..... εργοστάσιο 7.000 τ.μ. Τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα της εταιρείας “ΔΑΝΕΛΗΣ” φιλοξενούνται στον εκθεσιακό χώρο της Χαλκίδας έκτασης 350 τ.μ. και του Χαλανδρίου έκτασης 400 τ.μ.
Ο τεχνολογικός εξοπλισμός αναβαθμίζεται συνεχώς, εντασσόμενος στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά και ρομποτικά μηχανήματα. Με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, 65 ατόμων, τόσο στο χώρο της παραγωγής, όσο και στα τμήματα κίνησης, πωλήσεων και σχεδιασμού καλύπτουμε κάθε απαίτηση αισθητικής και ποιότητας.
Η εταιρεία “ΔΑΝΕΛΗΣ” εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων κατασκευαστικών προτάσεων εξωτερικού ξύλινου κουφώματος, εσωτερικών πορτών, ντουλαπών και συνθέσεων επίπλου κουζίνας άριστης ποιότητας.

Η εταιρεία πρωτοστατεί στη σύναψη επιτυχημένων συνεργασιών στην Ελλάδα, αναφέροντας ενδεικτικά τις πόλεις της Νάξου, της Σαντορίνης, του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου Κρήτης, της Ρόδου, των Κυθήρων, της Σύρου, της Λαμίας, του Άργους καθώς και του Κιάτου, επιλέγοντας εύστοχες τεχνικές προώθησης. Σε συνδυασμό με τις σειρές προϊόντων δικής της κατασκευής, η εταιρεία “ΔΑΝΕΛΗΣ” έχει επιτύχει τη σύναψη μακρόχρονων συνεργασιών με διεθνείς οίκους που πρωτοστατούν στην ευρωπαϊκή αγορά, όπως οι ιταλικές εταιρείες «NUSCO», «CIESSE» και «BRAGA», καθώς και η ισπανική «TOP FORM».