Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ


Στις 20:30 με φόντο το... σεντόνι

Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς παίζονται λίγο-πολύ για τέσσερις ομάδες, στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ που διεξάγεται την Κυριακή με κοινή ώρα έναρξης στις 20:30. Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (novasports1) και στο Πανθεσσαλικό, ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενεί την ΑΕΚ ((novasports2).
Λίγο πριν από το φινάλε, η μάχη για την κατάκτηση της..... δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει φουντώσει για τα καλά, αφού ανάλογα με τα αποτελέσματα κάποιος θα πάρει προβάδισμα ή ακόμα και το πολυπόθητο «εισιτήριο».
Για την ακρίβεια, αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, αφού εάν νικήσει στο ΟΑΚΑ και ο Ολυμπιακός Βόλου επικρατήσει της ΑΕΚ, τότε η 6η αγωνιστική δεν θα κρύβει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Δικέφαλο του Βορρά. Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν έχει άλλη επιλογή στο «Πανθεσσαλικό», αφού ψάχνει μόνο τη νίκη που θα την κρατήσει «ζωντανή» στο «κόλπο» και υπό προϋποθέσεις να μπει ξανά... οδηγός στην κούρσα.
Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός έχοντας κάνει ένα μικρό «come back» μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου, γνωρίζει ότι κρατάει την τύχη στα χέρια του, αφού με νίκη επί του ΠΑΟΚ και «τρίποντο» την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ, θα πάρει εκείνος την 2η θέση του πρωταθλήματος.
5η αγωνιστική
20:30 ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (novasports1)
20:30 Πανθεσσαλικό, Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ (novasports2)