Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ο ΙΚΑΡΟΣ κατά Γεραντώνη

Τελικά δεν κατάλαβα ποτέ και εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι είναι ο κύριος Γιώργος Γεραντώνης και οι του ΙΚΑΡΟΥ κάνουν επιθέσεις στο πρόσωπό του. Ο κ. Γεραντώνης είναι αντιπρόεδρος  του ΔΟΑΠΠΕΧ, όπου πρόεδρος είναι η κυρία Ζλακώνη και φυσικά πάνω απ΄ όλους είναι ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης.
Γιατί λοιπόν η επίθεση των ανθρώπων του ΙΚΑΡΟΥ στο....
πρόσωπο του κ. Γεραντώνη;
Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.
Τι ώρα και ποιά μέρα ενημερώθηκε ο ΔΟΑΠΠΕΧ;
Διαβάσαμε πως κάποιοι εργαζόμενοι δήλωσαν πως ήθελαν να εργασθούν την 28η Οκτωβρίου ωστε να μείνει ανοιχτό το ΚΛΕΣΤΟ ΤΗΣ ΚΑΝΗΘΟΥ. Ποιοί είναι αυτοί; Το ρωτώ γιατί οι υπάλληλοι δεν δήλωσαν κάτι τέτοιο στην υπηρεσία τους
Τέλος πάντων κύριοι του ΙΚΑΡΟΥ, θα πρέπει κάποια πράγματα να τα ξαναδείτε και να σταματήσετε τις επιθέσεις κατά προσώπων και κατά της Δημοτικής Αρχής και να ξέρετε πως δεν είσθε ως κατακτητές σ΄ αυτή την πόλη και στο κλειστό της ΚΑΝΗΘΟΥ. Αυτή η πόλη σας αγκάλιασε και πρέπει να το σεβαστείτε. Σε καμία περίπτωση ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν θα βγάλει έξω από το κλειστό συλλόγους που το χρησιμοποιούν από τότε που κατασκεάσθηκε επί Σπανού. Εσεις είσθε επαγγελματική ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πεταχθούν στο δρόμο οι ερασιτέχνες.
Στην πόλη αυτή υπάρχει Δήμαρχος και στον ΔΟΑΠΠΕΧ υπάρχει και πρόεδρος. Καμμιά απόφαση δεν πήρε μόνος του ο κ. Γεραντώνης. 
Το αίτημά σας του έγινε γνωστό μετά τις 14.00 της Παρασκευής και μάλιστα δεν ήταν στα γραφεία του ΔΟΑΠΠΕΧ, ούτε ο ίδιος ούτε η κυρία Ζλακώνη.
Κύριοι του ΙΚΑΡΟΥ, να ξέρετε πως μπορεί να είναι τιμή για την Χαλκίδα που έχει ομάδα στην Α1 του μπάσκετ, αλλά είναι τιμή και γι΄ αυτή την ομάδα που είναι στην πόλη της Χαλκίδας.