Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Αποθέωσαν τον Θωμά

Απο: http://soropoulos.wordpress.com

Οι Κυμαίοι αποθέωσαν τον Θωμά σε δύο γήπεδα!!!

Δύο φορές αποθεώθηκε ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, εχθές Κυριακή. Η πρώτη ήταν στο γήπεδο της Κύμης, στον αγώνα της ομώνυμης ομάδας με τον Α.Ο. Χαλκίδας, όπου η Κύμη κέρδισε με σκορ 1- 0 και η δεύτερη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κύμης όπου έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ.
Το απόγευμα, στον αγώνα Κύμης Χαλκίδας, ο Δημήτρης Θωμάς δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα των εκατοντάδων Κυμαίων φιλάθλων που ήταν στο γήπεδο, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα με την Χαλκίδα, καθώς η ομάδα τους έπαιξε καθαρά και κέρδισε τον αγώνα ....
με σκορ 1-0.
Μοναδική παραφωνία αποτέλεσαν περίπου 40 φίλαθλοι της Χαλκίδας, οι οποίοι, μόλις δέχτηκε γκολ η ομάδα τους, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Θανάση Μπουραντά και του Αλέξανδρου Θεοδώρου προφανώς για να πικάρουν τον Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά που ήταν στο γήπεδο.
Βέβαια, κανείς δεν ασχολήθηκε περισσότερο, αφού όλοι κατανοούσαν την πίκρα των οπαδών της Χαλκίδας οι οποίοι περίμεναν τη νίκη σε αυτό τον αγώνα προκειμένου η ομάδα τους να έχει ελπίδες σωτηρίας.
Μετά το τέλος του αγώνα, τόσο οι φίλαθλοι της Κύμης όσο και οι παίκτες, αποθέωσαν τον Δήμαρχο, τονίζοντας ότι η ομάδα της Κύμης, όπως έπαιξε καθαρά με την Χαλκίδα, θα πράξει ανάλογα και με τις άλλες ομάδες οι οποίες διεκδικούν την παραμονή και θα βρεθούν σύντομα στο δρόμο της.
Αμέσως μετά, ο Δημήτρης Θωμάς πήγε στο κλειστό της Κύμης, όπου γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο προκειμένου να διατρανώσουν την στήριξή τους και την βεβαιότητά τους για την νέα νίκη του συνδυασμού στις 18 Μαΐου.

Κοσμάς Σορόπουλος