Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Συνεδριάζει η ΕΠΣΕ

Πρωταπριλιάτικα θα συνεδριάσει η ΕΠΣΕ και μάλιστα εκτάκτως, για το θέμα του κυρίου Αναγνώστου, πρώην παράγοντα της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ.
Δυστυχώς ο κ. Αναγνώστου δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ομάδα και μακάρι να ξεπερασθούν, αλλά το βλέπω δύσκολο.
Αγαπητοί κύριοι της ΕΠΣΕ, προστατέψτε εσείς την ομάδα, αφού δεν την προστάτεψαν οι ίδιοι.
Ο κ. Αναγνώστου μπήκε στο ποδόσφαιρο, μετά το πέρασμά του από την πολιτική και πάντως το πέρασμά του και στα δύο ήταν σύντομο. Η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ θα πρέπει να ....
σταθεί στα πόδια της, αλλά δύσκολα θα βρεθούν άνθρωποι να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, τουλάχιστον με τους κανόνες που είχε εφαρμόσει για την ομάδα ο κ. Αναγνώστου.

Αλήθεια ποιοι θα βρεθούν να δώσουν στους ποδοσφαιριστές αυτά που παίρνουν σήμερα;
Κύριοι της ΕΠΣΕ ένας δύο άνθρωποι που έμειναν στην ομάδα μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα, είναι βέβαιο πως δεν θα συνεχίσουν, γιατί όλα αυτά που συνέβησαν τους απογοήτευσαν.
Συζητήστε μαζί τους και δείξτε κατανόηση. Πίστευα και πιστεύω πως αυτή η διοίκηση της ΕΠΣΕ δεν είναι δυνατόν να τιμωρήσει μια ομάδα, επειδή βρέθηκε κάποιος ο οποίος νόμιζε πως με λεφτά μπορεί να γίνει αφέντης και να κάνει ότι θέλει.
Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου η θιγόμενη ΕΠΣΕ μπορεί να ζητήσει την παρέμβαση της δικαιοσύνης, αλλά ως προς τις δηλώσεις του κ. Αναγνώστου και όχι προς την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ.