Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Χριστός Ανέστη, κύριοι της ΕΠΣΕ

Κύριοι της ΕΠΣΕ, είδατε πόσο εύκολο είναι να ανακαλέσει ένας παράγοντας τα όσα είπε ή έγραψε; Είναι όμως να απορεί κανείς για το με πόση ευκολία ο καθένας ρίχνει λάσπη και με πόση ευκολία μετά τα παίρνει όλα πίσω.
Αυτή τη φορά δεν πιστεύουμε πως θα πάρει συγχωροχάρτι  ο συντάκτης της επιστολής του κ. Αναγνώστου, όποιος κι αν είναι αυτός. Είναι εύκολο να βρεθεί ο συντάκτης και...
τον τρόπο τον ξέρετε.
-Λένε πως μπορεί να <<την κατασκεύασαν>> άνθρωποι της ενημέρωσης.
-Λένε πως ο συντάκτης μπορεί να είναι άλλος παράγοντας, άλλης ομάδας, ο οποίος έχει ξαναπεί κάποια από αυτά που αναφέρονταν στην επιστολή.
-Λένε πως επίτηδες δεν την υπέγραψε ο κ. Αναγνώστου για να ισχυριστεί στη συνέχεια πως δεν είχε σχέση με αυτή την επιστολή.
Κύριοι της ΕΠΣΕ, αν δεν έχετε κάτι να κρύψετε, τότε σήμερα κιόλας θα στείλετε τη δική σας απάντηση και θα προχωρήσετε στις ενέργειες εκείνες, ώστε να βρεθεί ο αποστολέας της επιστολής. Τα ΜΜΕ δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως είχαν σχέση με το παρασκήνιο αυτό. Πιστεύουμε πως ελέγχουν τις επιστολές που λαμβάνουν.
Για να δούμε λοιπόν ποιοι κάνουν κωλοτούμπες και ποιοι θα δηλώσουν τώρα ερασιτέχνες ενώ μέχρι τώρα δήλωναν επαγγελματίες.