Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Οι υβριστές

Έχουμε γράψει πολλές φορές πως δεν θα απαντήσουμε ποτέ με ύβρεις και δεν θα δώσουμε το δικαίωμα σε αυτούς που χρησιμοποιούν τη βία να βρούνε την ευκαιρία για να δικαιολογήσουν τις δικές τους βλακείες. Σε εμάς δεν έχει θέση το δεν ήξερα ή δεν κατάλαβα.
Τα στημένα δεν μας άρεσαν ποτέ. Ο κάθε ραδιοφωνατζής μπορεί να θέλει να πάρει εκδίκηση αλλά δεν θα έχει τέτοια ευκαιρία. Ας ψάξει μόνος του. Εμείς...
δεν αναφερθήκαμε ΠΟΤΕ στα προσωπικά του καθενός. Γνωρίζουμε τα πάντα αλλά μπορούμε να γράψουμε, κι έτσι θα συνεχίσουμε, για αυτούς που παριστάνουν τους εθελοντές ενώ όλοι γνωρίζουμε πως αυτό δεν είναι αλήθεια. Εμείς απαντάμε με τον δικό μας τρόπο. Ούτε απειλούμε, ούτε δηλώνουμε τραμπούκοι, ούτε παριστάνουμε τους παλληκαράδες. 
Ο καθένας θα πάρει την απάντησή του την ώρα που θα επιλέξουμε εμείς και να είναι σίγουρος πως θα το καταλάβει.
Είναι πάντως αλήθεια πως ακόμη και στον σκουπιδότοπο τα σκουπίδια δεν είναι όλα ίδια. Υπάρχουν αυτά που πηγαίνουν στην ανακύκλωση, αυτά που πάνε για καύσιμη ύλη και αυτά που δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για τίποτα και παραμένουν <<άχρηστα σκουπίδια>>. Αυτά δεν θα φύγουν ποτέ από τον σκουπιδότοπο.