Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δύο Χαλκιδέους αθλητές του στίβου, που διακρίθηκαν σε διεθνείς συναντήσεις βετεράνων μέσα στο 2015, τίμησε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χ. Παγώνης.
Συγκεκριμένα, τίμησε την αθλήτρια του Φιλαθλητικού Φανή Λύκου, η οποία στην κατηγορία 35-39 ετών κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων, το περασμένο Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη. Η Φ. Λύκου κατέκτησε πρώτες θέσεις στο μήκος, στα 200μ. και στην σκυταλοδρομία 4Χ100.
Επίσης, τιμήθηκε ο αθλητής της Νεάπολης Χαλκίδας Σταύρος Γεωργίου, ο....

οποίος στην κατηγορία 35-39 ετών κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, τον περασμένο Αύγουστο στη Λυών της Γαλλίας στο τριπλούν. Επιπλέον, ο ίδιος αθλητής κατέκτησε και δύο χρυσά μετάλλια στο μήκος και το τριπλούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη.
Ο Δήμαρχος Χ. Παγώνης συνεχάρη τη Φ. Λύκου που παρέστη στην απονομή, αλλά και τον Σταύρο Γεωργίου, που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, λόγω ασθένειας και τόνισε ότι με τις διακρίσεις που πέτυχαν, πρόβαλλαν τη χώρα μας, αλλά και την περιοχή μας στο εξωτερικό.
Την αναμνηστική πλακέτα στη Φανή Λύκου απένειμε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, ενώ τον Σταύρο Γεωργίου εκπροσώπησε ο γυμναστής και βετεράνος αθλητής Π. Μανωλόπουλος, που παρέλαβε τις πλακέτες από τον Αντιδήμαρχο Γ. Μπαντούνα και τον Αντιπρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Κ. Αναγνωστάκη
.