Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Διαβάστε τι γράφατε Χαλκιδάρες

ΣΦΧ: Συνάντηση με τον Κοτσάτο στην Αθήνα

Στην Αθήνα συναντήθηκαν ο Σταύρος Μακαρίου, εκπρόσωπος των οργανωμένων φιλάθλων και μέλος του Συνδέσμου Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά» και ο εφοπλιστής και πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς, Κωνσταντίνος Κοτσάτος. Στο πλαίσιο της συνάντησης οι δύο άνδρες συζήτησαν για την πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική, τα μελλοντικά σχέδια για την περαιτέρω αναβάθμιση της ομάδας αλλά και τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η διοίκηση του συλλόγου.
Ο κ. Κοτσάτος ενημέρωσε τον κ. Μακαρίου ότι μέχρι.... τώρα έχουν επενδυθεί στον Α.Ο.Χ. περίπου 60.000 Ευρώ, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα λόγω του περιορισμού κίνησης κεφαλαίων αλλά και λόγω του ότι πολλοί επιχειρηματίες της Χαλκίδας δεν έχουν στηρίξει την ομάδα όπως αναμενόταν.
Ο κ. Κοτσάτος υποσχέθηκε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες άμεσα, θα επισκεφθεί την πόλη τις επόμενες ημέρες και θα έχει συναντήσεις με παράγοντες, φορείς και επιχειρηματίες προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αρραγές μέτωπο ενίσχυσης και στήριξης της ομάδας.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μακαρίου προσέφερε στον πρόεδρο του Α.Ο.Χ. ένα καπέλο με το έμβλημα του Σ.Φ. Χαλκίδας «Τρελά Νερά» και ανανέωσαν το ραντεβού τους ,αυτή τη φορά για την πόλη της Χαλκίδας.
Ο κ. Κοτσάτος ευχαρίστησε τον κ. Μακαρίου για την πρωτοβουλία που είχε για την πραγματοποίηση της συνάντησης και συνεχάρη τους οργανωμένους φιλάθλους για το πάθος και την αγάπη τους προς την ομάδα και την ένθερμη υποστήριξη που προσφέρουν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των αγώνων.