Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Γιώργος Στούπας

Μίλησε ο πρόεδρος κ. Στούπας σε ΜΜΕ της Αθήνας και μεταξύ άλλων είπε πως ή η Χαλκίδα ή θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή ή δεν θα ασχοληθούν.
Συγνώμη αγαπητέ πρόεδρε, αλλά εσείς είσθε διοίκηση. 
Ποιος περιμένετε να πάρει αποφάσεις και να κάνει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρωταγωνιστή.
Γιατί τελικά είπατε πως δεν φτάνουν μόνο 5 άτομα;
Εσείς δεν είχατε πει πως είσθε 25 - 30;
Αγαπητέ κύριε Στούπα, θα βρεθούν άνθρωποι να βάλουν χρήματα στο ταμείο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά με την προϋπόθεση πως θα πάνε στην θέση του απλού φιλάθλου και όχι στην καρέκλα της διοίκησης άνθρωποι οι οποίοι και αχάριστοι είναι και αδυναμίες έχουν και ....
είναι μόνο για φωτογραφίες και "αδειάσματα" συνεργατών τους.
Αγαπητέ κύριε Στούπα, ο κόσμος δεν μπορεί να εμπιστευθεί παράγοντες οι οποίοι είπαν πολλά ο ένας για τον άλλον και όσες φορές ασχολήθηκαν με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο τέλος "την έκαναν".
Η ώρα είναι δύσκολη κύριε Στούπα και πρέπει να το πάρετε απόφαση. Ή θα έχετε στα πόδια σας αυτούς τους ανθρώπους ή θα έχετε κόσμο στο γήπεδο. "Η κερκίδα θα γεμίσει, αν αδειάσουν οι καρέκλες".
Πρόεδρε,από την εποχή του κυρίου Ταρνανά, ο οποίος έβαλε πολύ χρήμα και τον άδειασαν, μέχρι και σήμερα, καμία διοίκηση δεν μπόρεσε να οδηγήσει τους φιλάθλους στο γήπεδο. Εμείς από τότε γράφουμε, πως δεν είναι πρακτικές αυτές που ακολουθούν οι διοικήσεις. Όσοι θέλουν να είναι στην διοίκηση ή στους γύρω από την διοίκηση, να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Αν δεν μπορούν, ας πάνε στην κερκίδα και να πληρώνουν εισιτήριο όπως όλοι οι φίλαθλοι.