Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Καλώς τα παιδιά

Δεν με στενοχωρεί καθόλου το να γράφουν κάποιοι κύριοι τις συκοφαντίες τους και τις βρισιές τους προς το πρόσωπό μου και να δηλώνουν Χαλκιδάρες. Το αστείο ξέρετε ποιο είναι; Πως οι 2 από τους 4 που βρίζουν είναι άνθρωποι από το χώρο της ενημέρωσης και τους πονάει η αλήθεια.
Συνεχίστε κύριοι. Δεν μ΄ απασχολεί καθόλου. Εγώ ξέρω καλά γιατί βρέθηκα στο Καρπενήσι για τον αγώνα μπαράζ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με τον ΑΙΟΛΟ και δεν χρειάζεται να το ξέρετε κι εσείς.
Ουδέποτε δήλωσα Χαλκιδάρας και δεν επιθυμώ να γίνω. Αυτό όμως μικρή σημασία έχει.
Κύριοι ουδέποτε έβρισα τον κ. Ταρνανά ή τον κύριο Καρυστινό, άσχετα αν ....
διαφωνώ με τις πρακτικές τους.
Η ερώτηση είναι απλή. Εσείς δεν φωνάζατε εν χορώ πως είναι πουλημένοι και αυτοί και οι ποδοσφαιριστές ; Εσείς δεν φτάσατε στο σημείο να κάνετε αποχή επειδή λέγατε πως πούλησαν τον αγώνα στα ΛΟΥΚΙΣΙΑ;
Αυτός ο πολύ έξυπνος που έγραψε πως θέλω να γίνω μέλος του ΔΣ, θα πρέπει να πάει επειγόντως σε γιατρό!!!
Για τον κ. Στούπα δεν θα γράψω κάτι. Όποιος πιστεύει πως εκτιμά περισσότερο τον κ. Στούπα να πάει να του το πει. Πείτε μου όμως τι γράφατε και τι λέγατε εσείς όλοι, αλλά και κάποιοι από αυτούς που είναι σήμερα κοντά του, για τον ίδιο πριν 1 χρόνο.
Κύριοι, ούτε σας φοβάμαι, ούτε έχω κάτι εναντίον σας. Παριστάνετε τους Χαλκιδάρες αλλά άλλος είναι ο σκοπός σας. Θέλετε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στα χαμηλά και τον κόσμο του μακρυά από το γήπεδο.
Δεν θα σας ακολουθήσουμε κύριοι. Θα μείνουμε μακρυά όπως οι πολλοί. Ίσως κάποια στιγμή θα καταλάβετε ποιο είναι το καλό της ομάδας και θα πάψετε να δημιουργείτε θέματα.
Σύντομα κύριοι θα καταλάβετε πως ο οπαδός του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι  μπορεί να είναι λίγο απ΄ όλα. Δεν μπορεί να είναι και ΙΚΑΡΟΣ (!!!!) και ΗΡΑΚΛΗΣ και ΝΟΧ και ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ και αύριο και κάτι άλλο. Ο οπαδός του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ακολουθεί την ομάδα εντός κι εκτός έδρας βρέξει χιονίσει.
Δεν είναι δυνατόν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να παίζει στην ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ή την ΣΠΑΡΤΗ ή τον ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ και οι κατά δήλωσή τους Χαλκιδάρες να πάνε στο κλειστό να δούνε κάποιον αγώνα!!!
Κύριοι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι ένας και δεν έχει υποκαταστήματα.
Πασπαρτού οπαδούς πρώτη φορά συναντώ.
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Γράψτε ότι θέλετε για μένα, αλλά μετά από τόσα χρόνια θα έπρεπε να είχατε καταφέρει να κάνετε κάτι για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Μήπως λοιπόν κάνετε κάποιο λάθος; Μήπως δεν βρήκατε τον τρόπο να πείσετε τον κόσμο;
Υπάρχει περίπτωση να πετύχει κάτι μια ομάδα χωρίς τον κόσμο;
Για ρωτήστε τον κ. Στούπα να σας πει για το θέμα;
Για ρωτήστε τον κ. Ταρνανά να σας πει πως αισθανόταν όταν έσπρωχνε χρήμα στην ομάδα και έκοβε 70 εισιτήρια.
Εύχομαι να καταλάβετε επιτέλους πως δεν είναι καλύτεροι αυτοί που γλείφουν, από αυτούς που έχουν άποψη. Δεν θέλω να σας θυμίσω τι λέγατε για κάποιους δημοσιογράφους πριν 1 - 2 χρόνια.
Χαλκιδάρες καλησπέρα και να είσθε πάντα καλά. Κάποια στιγμή θα καταλάβετε πολλά.