Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 0 - 5

Η νίκη με 0 - 5 εκτός έδρας επί της ΑΕΚ Χαλκίδας, δείχνει πως η ΕΡΕΤΡΙΑ παίζει ποδόσφαιρο και επιθετικά βγάζει φωτιές. Φυσικά διατηρεί το αήττητο εκτός έδρας ενώ βρισκόμαστε στην 21 αγωνιστική!!!!
Η ΕΡΕΤΡΙΑ δημιούργησε φάσεις και έφτανε εύκολα στο γκολ.  Τα γκολ της μεγάλης νίκης οι:
Μώρος στο 12΄, Αγραφιώτης στο 29΄ και στο 54΄, Γκέρσι Τόρα στο 36΄και 58΄.
Η ΑΕΚ Χαλκίδας μπορεί να πόνεσε για το βαρύ 0 - 5 αλλά κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει αυτά τα παιδιά πως δεν προσπάθησαν για το καλύτερο. Για περίπου 15΄ στην αρχή του ....
αγώνα πίεσαν την Ερέτρια, αλλά χωρίς να μπορέσουν να πετύχουν ένα γκολ. Οι επιθετικές τους προσπάθειες ξεκινούσαν σωστά, αλλά για κάποιον λόγο δεν είχαν καλή τελική πάσα ώστε να πετύχουν κάτι.
Στο τέλος του αγώνα μίλησαν στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 οι δύο προπονητές.
ΔΑΒΡΗΣ Γ. (ΑΕΚ) Συγχαρητήρια στην ΕΡΕΤΡΙΑ η οποία έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Εμείς προσπαθήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Τα προβλήματά μας είναι γνωστά και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Δεν παίξαμε καταστροφικό ποδόσφαιρο και δεν κλειστήκαμε πίσω στην άμυνα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για το καλο της ΑΕΚ.

ΒΑΛΚΑΝΟΣ Δ. (ΕΡΕΤΡΙΑ)  Διατηρήσαμε το αήττητο εκτός έδρας, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας 5 γκολ. Θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ Χαλκίδας γιατί παίζει ποδόσφαιρο και δεν προσπαθεί να παίξει αντιποδόσφαιρο για να πάρει κάτι από έναν αγώνα. Έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι με το χρόνο και με δουλειά θα δημιουργήσουν ένα καλό σύνολο.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια και όπου φτάσουμε.