Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Δυστυχώς είναι μια κατηγορία στην οποία απλά "ρίχνεις χρήματα"  και είναι σαν να τα ρίχνεις σε βαρέλι δίχως πάτο.
Όποια ομάδα δεν είναι απλά περαστική από αυτή την κατηγορία και δεν ανεβαίνει στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 2 - 3 χρόνια, καλύτερα να κατεβαίνει στο τοπικό ή να έχει ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της και να μένει στην Γ΄ Εθνική χωρίς να ....
πληρώνει τους ερασιτέχνες, ως επαγγελματίες.
Στην Γ΄ Εθνική οι ποδοσφαιριστές είναι ερασιτέχνες, αλλά πολλοί έχουν τρελές απαιτήσεις κι αν δεν τις ικανοποιείς, απειλούν και με αποχή και δεν ξέρω τι άλλο.
- Το παράδειγμα της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ είναι ζωντανό. Ακούς την 11άδα και διαπιστώνεις πως παίζει με 1-2 από την Εύβοια και οι άλλοι είναι από την υπόλοιπη Ελλάδα!!!!
- Το παράδειγμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ επίσης ζωντανό. Κάποιοι ποδοσφαιριστές αν και είναι από την Εύβοια, έχουν την εντύπωση πως είναι επίπεδο Μέσι και στέλνουν τελεσίγραφο στην διοίκηση!!!
Λοιπόν αν κάποια ομάδα θέλει να είναι στην Γ΄ Εθνική και όχι απλά να περάσει από αυτή, θα πρέπει να έχει ποδοσφαιριστές οι οποίοι να μην έχουν απαιτήσεις και να θέλουν ν΄ αλλάξουν επίπεδο και να πάρουν μια μεταγραφή προς το επαγγελματικό.
Να παίζουν δηλαδή με στόχο μια καλή μεταγραφή.
Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουν οι ομάδες προπονητές και ποδοσφαιριστές ως επαγγελματίες και αυτοί να αποδίδουν χειρότερα από αυτούς που απλά παίζουν γιατί γουστάρουν το ποδόσφαιρο.