Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ 0 - 1

Μετά τον αγώνα ο καθένας μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει, αλλά όταν ο Βασιλιάς είναι γυμνός, δεν περιμένουμε να πάρει αποτέλεσμα όσο κι αν διαθέτει ωραίο σώμα και όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να του φορέσουν ωραίο περιτύλιγμα.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν κατάφερε λένε να κερδίσει τον ΑΙΟΛΙΚΟ, ο οποίος όμως την προηγούμενη αγωνιστική είχε χάσει στην έδρα του από την ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ.
Έπαιξε λένε καλά στο Α΄ Ημίχρονο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά καθόλου καλά στο Β΄ Ημίχρονο!!!
Γιατί έπαιξε καλά στο Α΄; Κι αν έπαιξε γιατί δεν πέτυχε κάποιο γκολ;
Κύριοι δεν είναι σε καλό δρόμο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και το έχουμε γράψει πριν ....
από τον αγώνα αυτόν.
Αν ήταν σε καλό δρόμο, δεν θα έφευγε ο κ. Τσιμιχόδημος, ούτε και ο κ. Κοντογιάννης χωρίς ούτε καν μια ανακοίνωση από την διοίκηση, τα μέλη της οποίας το βράδυ δηλώνουν παραίτηση και το πρωί συνεχίζουν!!!!
Συγνώμη, αλλά η ομάδα έχει γυάλινα πόδια και δεν μπορεί να φτάσει ψηλά.
Ας το πάρουν όλοι απόφαση.
Η ομάδα έχει ποδοσφαιριστές και προπονητές οι οποίοι κοστίζουν περίπου 250.000 ευρώ!!!!!
Ποιος από όλους εσάς, θα δεχόταν να έχει ένα τέτοιο κόστος σε υπαλλήλους  και να βλέπει μια χάλια εικόνα στην επιχείρησή του;
Κύριοι, πάρτε το απόφαση. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν πρέπει να χρυσοπληρώνει κάποιους οι οποίοι δεν μπορούν ν΄ αλλάξουν μια μπαλιά στα 3 μέτρα.
Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα παρεξηγηθεί και ποιος όχι.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δυστυχώς δεν έχει τους φιλάθλους του στο γήπεδο, οι οποίοι θα δημιουργούσαν πίεση σ΄ αυτούς που ή δεν έχουν ικανότητες ή αδιαφορούν.
Εμείς ειδικοί δεν είμαστε, αλλά κανείς δεν αξίζει τα χρήματα που παίρνει αφού δεν μπορεί να κερδίσει αυτόν τον ΑΙΟΛΙΚΟ που χθες ήταν στο στάδιο της Χαλκίδας.
Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του ΑΙΟΛΙΚΟΥ ήρθαν διαβασμένοι και έπαιξαν με σχέδιο για να μην χάσουν κι αν βρούνε την ευκαιρία να πάρουν κι αυτό που πήρανε.