Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 4 - 2

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης και έφτασε στους 10 με συνολικά 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ενώ έχει πετύχει 9 γκολ και έχει δεχθεί 5. Την επόμενη αγωνιστική έχει δύσκολη έξοδο αφού θα πάει στην Τριάδα ν΄ αντιμετωπίσει τον γείτονα ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΌ.
Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ το πάλεψε, αλλά στα εκτός έδρας δείχνει μια αδυναμία. Έχει 7 βαθμούς με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, ενώ έχει πετύχει 7 γκολ και ....
έχει δεχθεί 8. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την ΚΑΣΤΕΛΑ.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ κέρδισε, αλλά για μία ακόμη φορά ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση απογοητεύθηκαν, αφού και πάλι ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε. 
Η διοίκηση με δηλώσεις της στο παρελθόν πίστευε πως θα έπειθε τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα είχε χορηγίες, διαφημίσεις και γενικώς οικονομική βοήθεια, κάτι που δεν φαίνεται να υπάρχει. Ίσως κάτι άλλο πρέπει να κάνουν οι διοικούντες, γιατί έτσι η ομάδα θα πηγαίνει από την ζέστη στο κρύο.
Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ δεν έχει στόχο το πρωτάθλημα, αλλά την παραμονή και την καλή πορεία.
Το πάθος αυτής της ομάδας η οποία είχε δύσκολο πρόγραμμα, αφού αντιμετώπισε ήδη ΛΗΛΑ και ΗΡΑΚΛΗ, δείχνει πως θα πάει καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια και θα εκμεταλλευθεί την δυνατή έδρα.