Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ- ο πρωταθλητής

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ας γράψουμε την άποψή μας για την Α΄ κατηγορία της Εύβοιας ως προς τον πρωταθλητή.
Βρισκόμαστε στην 5η αγωνιστική κι αντί κάποιοι να κοιτάξουν την ομάδα τους, έχουν συνεχώς το μάτι και το αυτί στο τι κάνουν οι άλλοι διεκδικητές.
Σύμφωνα με τα δεδομένα σήμερα όλοι περιμένουν "την βοήθεια" της ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ, ώστε να χάσει βαθμούς η ΕΡΕΤΡΙΑ και να μην απομακρυνθεί.
Κύριοι, δεν είναι αυτό η λύση. Με το να περιμένεις την βοήθεια των άλλων δεν είναι λύση και θα πρέπει να μπορείς μόνος σου να ξυθείς. Κύριοι με την ΣΚΕΠΑΣΤΗ θα παίξουν όλοι. Όλοι θα παίξουν με όλους και γι΄ αυτό να φροντίζουν να κερδίζουν και όχι να περιμένουν να χάσουν οι άλλοι.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ κατάφερε στις 4 πρώτες αγωνιστικές να πάρει μια.....
διαφορά 4 βαθμών από τον ΛΗΛΑ, αφού παρέμεινε αήττητη. 
Ο ΛΗΛΑΣ στις 4 αγωνιστικές έχασε 4 βαθμούς αφού έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ στις 4 αγωνιστικές έχασε 5 βαθμούς αφού έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
Η ΑΡΤΑΚΗ στις 4 πρώτες αγωνιστικές έχασε 10 βαθμούς, αφού έχει 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Αυτές οι ομάδες δεν είναι που έχουν στόχο το πρωτάθλημα;
Τι κάνουν λοιπόν τώρα; Κυνηγούν την ΕΡΕΤΡΙΑ η οποία κυνηγάει τον εαυτό της.
Ναι αυτή είναι η πραγματικότητα, γιατί κανείς από τους διεκδικητές δεν δείχνει πως έχει την ομάδα με την οποία δεν θα χάσει άλλους βαθμούς. Η ΕΡΕΤΡΙΑ έχει ένα μικρό μαξιλαράκι και αυτό θα το χρησιμοποιήσει όταν χάσει έναν αγώνα. Αυτό την βοηθάει γιατί θα πρέπει να έχει απώλειες σε 2 αγώνες και τότε θα βρεθεί από κάτω, αν οι αντίπαλοι κερδίζουν .
Η ΕΡΕΤΡΙΑ κατά την άποψή μας, αν καταφέρει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας μέχρι και μετά την 10η αγωνιστική, τότε δεν θα χάσει το πρωτάθλημα ή θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να το χάσει.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ έχει ρόστερ ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες του πρωταθλήματος, κάτι που σύμφωνα με τα πραγματικά δεδομένα, δεν έχουν οι άλλοι διεκδικητές και το λένε οι ίδιοι και όχι εμείς.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, μπορεί να μην αρέσει η άποψή μας, αλλά με χαρά θα περιμένουμε και  την δική σας.
Εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα να το πάρει ο ΛΗΛΑΣ, αλλά με τα θέλω δεν παίζεις μπάλα.
Τα προβλήματα στον ΛΗΛΑ είναι πολλά και τα ξέρουμε. Η ομάδα του Βασιλικού έχει πλέον ωραίο περιτύλιγμα, αλλά έχει και πολλά μειονεκτήματα, τα οποία επηρεάζουν το αγωνιστικό κομμάτι.
Όταν διορθωθούν αυτά τότε το συζητάμε πάλι. Εμείς χειροκροτητές του περιτυλίγματος δεν θα γίνουμε. Τέτοιους έχει ο ΛΗΛΑΣ.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν έχει βάθος στο ρόστερ του και ο κ. Σπυρόπουλος με τον συνεργάτη του κ. Αϊνδιλή κάνουν διάφορα, για να έχουν μια αξιόμαχη 11άδα.
Δυστυχώς γι αυτή την ομάδα ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε και ο πρόεδρος κάνει προσπάθειες να πείσει επιχειρηματίες να βοηθήσουν οικονομικά, ώστε έστω και τον Ιανουάριο αν η ομάδα είναι στους στόχους της, να μπορέσει να την ενισχύσει.
Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν μπόρεσε να γεμίσει το ρόστερ του από την αρχή και δεν έχει την ομοιογένεια που θα ήθελε ο κ. Τοκπασίδης. Θα χρειαστεί χρόνο η ομάδα και ελπίζουμε να έχουν όλοι υπομονή και να μην επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος.