Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Καλημέρα κύριε Κορώνη

Αγαπητέ κύριε Κορώνη, όποιο δίκιο κι αν έχετε, το χάνετε, όταν φτάνετε στο σημείο να πηγαίνετε στα γήπεδα με σκοπό την απειλή, τον εκβιασμό και την στοχοποίηση ανθρώπων.
Προσωπικά ξέρετε πως δεν σας έχω ενοχλήσει ποτέ και δεν θα αναφερθώ στην δική σας συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου.
Σας καλώ να κάνετε ότι θέλετε εναντίον μου και όποτε θέλετε.
Αυτό όμως που κάνετε στα γήπεδα εναντίον άλλων.....
σταματήστε το αμέσως και ως επαγγελματίας που λέτε πως είσθε κατεβάστε και όλες τις αναρτήσεις οι οποίες στοχοποιούν ανθρώπους και μάλιστα με τις φωτογραφίες τους.
Κύριε Κορώνη, εμείς σας καλούμε φιλικά να το πάρετε αλλιώς και να δείτε συναδελφικά όλους αυτούς που πηγαίνουν στα γήπεδα. Στο κάτω κάτω με κάποιους είχατε και συνεργασία στο παρελθόν!!!! 
Αγαπητέ κύριε Κορώνη η ζωή όλων των ανθρώπων είναι ένας πραγματικός Γολγοθάς και δεν πρέπει να βάζουμε κι άλλα εμπόδια ο ένας στον άλλον.
Είμαι σίγουρος πως κι εσείς έχετε ν΄ ανεβείτε τον δικό σας Γολγοθά και σας εύχομαι ειλικρινά, να είναι η ανάβασή του η ευκολότερη για εσάς. Μη σπαταλάτε τον χρόνο σας με το να κυνηγάτε τους πάντες. Κάντε την δουλειά σας καλύτερα από τους άλλους και θα πετύχετε.
Αν οι άλλοι την κάνουν καλύτερα, θα έχετε την χαρά να λέτε πως ο συναγωνισμός βοήθησε και θα συνεχίσετε την προσπάθειά σας.
Κύριε Κορώνη, έχετε κάθε δικαίωμα να γράψετε στα παλιά σας τα παπούτσια, αυτά που γράφουμε και να συνεχίσετε την στοχοποίηση ανθρώπων. Να ξέρετε όμως πως έχουν και οι άλλοι δικαιώματα και μπορούν να ζητήσουν την προστασία τους.
Εύχομαι ειλικρινά, να διαλέξετε τον καλύτερο δρόμο.