Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Καλημέρα στα ΚΟΣΚΙΝΑ

Νίκη πήραν τα ΚΟΣΚΙΝΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ Χαλκίδας και πήραν τους 3 βαθμούς.
Ξεχνάμε εύκολα όλοι πως τα ΚΟΣΚΙΝΑ έχουν ποδοσφαιριστές με πολλά κιλά εμπειρίας και κυρίως το ξεχνάει ο προπονητής της ομάδας κύριος Σάκης Νικολάου.
Αγαπητέ κύριε Νικολάου μεταξύ μας τα έχουμε συζητήσει αυτά, αλλά φαίνεται πως έχετε άλλη άποψη ή κάτι σας φοβίζει. Επειδή τίποτα δεν είναι κρυφό, μας ανησυχεί το ότι συνεχώς στις δηλώσεις σας λέτε και ξαναλέτε πως ήρθατε για να μείνετε.....
στην κατηγορία!!!!
Υπάρχει ομάδα που πήγε στην Α΄ κατηγορία με στόχο να υποβιβασθεί; 
Αγαπητέ κύριε Νικολάου, αν με αυτούς τους ποδοσφαιριστές η ομάδα αντιμετωπίσει κίνδυνο υποβιβασμού, τότε κάποιοι θα έχουν μεγάλη ευθύνη και φαντάζομαι πως το ξέρετε.
Λοιπόν εμείς θα το γράψουμε γιατί μας αρέσουν οι φιλόδοξοι προπονητές.
Κύριε Νικολάου, αγαπητέ Σάκη, οι Τριανταφύλλου, Βλάχος, Σπήλιος, Ευγενίου, Παριανός, Μπασινάς, Ξιφαράς, Μήτρου και Κουρούπης είναι κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σας οι οποίοι κάτω από κάποιες συνθήκες θα μπορούσαν να φέρουν τα ΚΟΣΚΙΝΑ σε θέση πρωταγωνιστή και όχι να παλεύουν για υποβιβασμό.
Εχουν εμπειρία και μπορούν να πετύχουν πολλά, αρκεί προπονητής και διοίκηση να αποκτήσουν γρήγορα κι αυτοί, μέρος από την εμπειρία αυτών των ποδοσφαιριστών.
Σεβόμαστε την άποψη του κυρίου Νικολάου Σάκη του προπονητή των ΚΟΣΚΙΝΩΝ, αλλά ας μας επιτρέψει να γράφουμε την δική μας άποψη, για να μην χρειασθεί να κάνουμε τον μετά Χριστό προφήτες.
Γνωρίζουμε τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων της ομάδας και ας μας επιτρέψουν να γράφουμε δημόσια την άποψή μας και όχι να ψιθυρίζουμε διάφορα πίσω από την πλάτη.