Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Τα θέλετε και θα τα πάθετε κύριοι.
Εμείς δεν κάνουμε μπίζνες με την ομάδα και δεν δημιουργούμε μαϊμού διοικήσεις και παραδιοικήσεις για να κάνουμε παιχνιδάκια σε βάρος του Βασιλικού και του ΛΗΛΑ.
Το δηλώνουμε καθαρά αυτό και ακόμη περιμένουμε να πάτε στην δικαιοσύνη, ώστε να τιμωρηθούμε.
Φαίνεται όμως πως περιμέναμε άδικα. Τώρα που το πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του, ήρθε η ώρα να μάθει ο κόσμος επίσημα τα πάντα.
Πρώτα θα φροντίσουμε ώστε να έχει εξασφαλισμένα η ομάδα τα πάντα και όσοι παρανόμησαν να απομακρυνθούν από την ομάδα και τα πραγματικά μέλη του....
ΛΗΛΑ να εκλέξουν την διοίκηση που επιθυμούν και να προχωρήσουν. Η Γενική Συνέλευση και η εκλογική διαδικασία του Ιανουαρίου του 2018, είναι παράνομη και δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό, οπότε η όποια διαδικασία και υπογραφή αυτής της διοίκησης δεν θα ισχύει. Τις λεπτομέρειες τις έχουμε γράψει και είχαμε πει, πως το θέμα δεν θα περάσει έτσι.
Εμείς δεν βρίζουμε και δεν αποκαλούμε κανέναν λαμόγιο.
Εμείς δεν θα γράψουμε πως κάποιοι έφαγαν χρήματα.
Εμείς δεν θα γράψουμε πως κάποιοι είναι μάνατζερ ποδοσφαιριστών. 
Εμείς παραπέμπουμε τα στοιχεία στην δικαιοσύνη, για ν΄ αποδείξουμε πως αυτοί που μας συκοφαντούν και μας βρίζουν είναι χειρότεροι.
Θα ζητήσουμε και μια συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές, αφού για λίγο θα ταλαιπωρηθούν, αλλά στο τέλος θα βγούνε κερδισμένοι και οι ίδιοι και ο ΛΗΛΑΣ.
Από αύριο το πρωί, οποιαδήποτε μεταβολή στα περιουσιακά στοιχεία του ΛΗΛΑ και ιδιαίτερα στα δελτία των ποδοσφαιριστών κλπ, θα φέρει και ποινικές ευθύνες για το σύνολο του ΔΣ. 
Αυτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.