Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή.
- Ποδόσφαιρο και σήμερα και έχουμε και την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ με την ΕΡΕΤΡΙΑ στις 14:00 και τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στις 16:00. Στην συνέχεια έχουμε τα τοπικά πρωταθλήματα Α΄ & Β΄ Κατηγορίας, ενώ από τις 11:30 μέχρι και  τις 18:30 θα είναι σε εξέλιξη αγώνες της Γ΄ τοπικής κατηγορίας.
- Στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ για την νίκη θα πάει ο ΛΗΛΑΣ, ώστε να διασκεδάσει την ήττα από τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ στο Βασιλικό, αλλά πληροφορίες λένε πως ο Μπεκάκος έχει ....
προετοιμάσει κατάλληλα την Σκεπαστή, γιατί θέλει να "απαντήσει"  για το 0 - 5 αν δεν κάνουμε λάθος στο περασμένο πρωτάθλημα.
- Στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ πάει ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ και θέλει την νίκη, αλλά ο Κιαπέκος θα βάλει τους λύκους σε διάταξη μάχης, γιατί το 2 στα δύο θα του καθίσει βαρύ. 
Ο κ. Καρβέλης πάντως θύμισε στον κύριο Σαλεμή να κεράσει μπουγάτσες για να μην χαθεί το γούρι!!!
- Στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ πάει ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και ο Γενικός Αρχηγός κύριος Γκαλούφας έδωσε σαφείς οδηγίες προς όλους, ώστε να μην ξεχάσουν το ρόπαλο στα Ψαχνά!!
Ο κ. Ντόβολης πάντως είναι ήρεμος και ψύχραιμος, αφού τίποτα δεν αρχίζει και δεν τελειώνει σ΄ αυτόν τον αγώνα. 
Να δούμε αν ο κόσμος πάει στο γήπεδο ή θα προτιμήσει το παζάρι.
- Στο ΒΑΤΩΝΤΑ θα πάει ο Γουρνάς με τους ΩΡΕΟΥΣ και θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη και να πάρει την νίκη, αλλά ο κ. Ακριτίδης ξέρει πως μόνο με νίκη ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ δεν θα πετάξει την ισοπαλία μέσα στο ΓΥΜΝΟ στα άχρηστα.
- Στην ΑΙΔΗΨΟ θα πάει το ΚΑΛΟΧΩΡΙ και θα είναι μαζί του και το ΠΑΝΤΕΙΧΙ αλλά η αποστολή θα είναι δύσκολη, αφού η ΑΙΔΗΨΟΣ θέλει κορυφή, οπότε θέλει και πολλά γκολ.
Λοιπόν ξεκινήστε από την εκκλησία, πάτε στην λαϊκή του Βασιλικού και μετά γήπεδο.