Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή εβδομάδα.
- Λένε πως η Κυριακή δεν ήταν καλή μέρα για τις ομάδες ποδοσφαίρου της Εύβοιας που συμμετέχουν στις Εθνικές κατηγορίες. Δεν συμφωνούμε. Δεν υπάρχουν κακές και καλές μέρες. Ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι είναι και τίποτα παραπάνω. Στα παιχνίδια όλα επιτρέπονται. Νίκες, ισοπαλίες ήττες ακόμη και οι ατυχίες, ακόμη και οι αδικίες. Η ΕΡΕΤΡΙΑ μετά από 3 αγωνιστικές δεν έχει πάρει ακόμη ούτε έναν βαθμό και έπαιξε 2 αγώνες εντός και 1 εκτός, ενώ ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γεύτηκε σε 3 αγώνες, 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1  και έπαιξε 1 αγώνα εντός και δύο εκτός. Μηδέν βαθμούς έχει η ΕΡΕΤΡΙΑ και 4 βαθμούς ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Οι δύο ομάδες πάντως έχουν....
τον ίδιο στόχο, αλλά .....
- Στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας όλα δείχνουν πως θα έχουμε πρωτάθλημα "4 ομίλων"!!!!! Ένας ο όμιλος της κορυφής με 2 - 3 ομάδες. Ένας ο όμιλος των αδιάφορων βαθμολογικά με 4 - 5 ομάδες,  ένας ακόμη όμιλος 4 - 5 που θα παλεύουν για να αποφύγουν την τελευταία τετράδα στη βαθμολογία και ο όμιλος με τις ομάδες που θα δούνε νωρίς, να σβήνουν οι ελπίδες για παραμονή.
- Ο Φάνης Σπανός υποψήφιος Περιφερειάρχης και κάποιοι συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη στο πρόσωπό του, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν πως ένας νέος άνθρωπος δεν τους προσκύνησε και δεν υποκύπτει στις πιέσεις συμφερόντων. Αυτοί οι κάποιοι θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε πως ο κ. Αναγνωστάκης είναι αυτός που έχει το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ και πως είναι γρανάζι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και μάλιστα σε νευραλγική θέση.
- Στο Δήμο Χαλκιδέων ο δήμαρχος έχει μια φανταστική ιδέα κι εμείς την στηρίζουμε.
Προτείνει αντί να στολίσει Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πλατεία Αγίου Νικολάου, να στολίσει όλο "το μνημείο" που ακούει στο όνομα Δημοτική Αγορά Χαλκίδας!!! Κύριε Παγώνη προχωρήστε. Έτσι κι αλλιώς το δένδρο δεν θα είναι καλύτερο....
- Κάποιοι τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ σε γάμους, βαπτίσεις, κηδείες και μνημόσυνα για να μαζέψουν ψήφους και άλλοι κάνουν συσκέψεις και συναντήσεις στην περιοχή που είναι το γνωστό κατάστημα παιχνιδιών, στο δρόμο Χαλκίδας - Αρτάκης.  Πάντως στην περιοχή Διρφύων Μεσσαπίων παίζει δυνατά το λαϊκό άσμα "μια γυναίκα μπορεί"!!!
- Τι έγινε παιδιά; Γιατί ενοχλήθηκαν οι φίλοι μας παράγοντες και προπονητές, με το θέμα των γηπέδων; Δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και δεν μπορούν να πούνε και τίποτα, αφού ξέρουν πως εμείς με την κυρία Ζλακώνη δεν έχουμε ούτε καλημέρα και φυσικά καμία πρόθεση στήριξης. Κυρίες και κύριοι, όλα έχουν τις αντοχές τους, ακόμη και τα γήπεδα. όποιος θέλει μαγαζάκια, να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει για να έχει δικά του. Με ξένα κόλλυβα  μνημόσυνο δεν θα κάνει κανείς.