Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - Σήμερα

Σήμερα Κυριακή έχουμε 4 αγώνες για την Α΄ Κατηγορία Εύβοιας και αρκετά σημαντικούς.
- ΑΙΔΗΨΟΣ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ στο γήπεδο Αιδηψού. H ΑΙΔΗΨΟΣ έχει 12 βαθμούς και ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 14.  Αήττητος παρέμεινε μέχρι σήμερα ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και χωρίς ισοπαλία η ΑΙΔΗΨΟΣ. Πιστεύουμε πως σ΄ αυτόν τον αγώνα ισοπαλία δεν υπάρχει. Μία από τις δύο ομάδες θα κερδίσει και δίνουμε ένα προβάδισμα στην ΑΙΔΗΨΟ, αφού είναι γηπεδούχος, αλλά κι επειδή πρέπει να στηρίξουμε την άποψή μας που χρόνια τώρα, θέλει τον ....
προπονητή κύριο Καρβέλη να χάνει τους αγώνες, μετά από δηλώσεις με μεγάλη δόση φιλοσοφίας, όπως αυτές που έκανε μετά τον αγώνα με τους ΩΡΕΟΥΣ. Εμείς μπορεί να μην ξέρουμε από ποδόσφαιρο, αλλά.....
- ΩΡΕΟΙ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ στο γήπεδο της Ιστιαίας και ίσως είναι πολύ δύσκολος αγώνας και για τις δύο ομάδες. Οι ΩΡΕΟΙ έχουν μόλις 3 βαθμούς και ο ΟΛΥΜΠΟΣ 7. Ας μη γελιόμαστε, ανάγκη βαθμών έχουν και οι δύο ομάδες, με τους ΩΡΕΟΥΣ να καίγονται.... Ο ΟΛΥΜΠΟΣ είναι καλή ομάδα και θα το παλέψει, αλλά οι ΩΡΕΟΙ ξέρουν πως μπορεί να είναι νωρίς ακόμη αλλά αν χάνεις μέσα στην έδρα σου αυτά τα παιχνίδια, τότε δεν θα έχεις καμία τύχη.
- ΔΡΟΣΙΑ - ΣΚΕΠΑΣΤΗ στο γήπεδο της ΔΡΟΣΙΑΣ και οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να μην τους ξεφύγει κι άλλο η ΣΚΕΠΑΣΤΗ στην βαθμολογία!!! Η ΔΡΟΣΙΑ έχει 11 βαθμούς και η ΣΕΠΑΣΤΗ 13. Φαβορί η ΔΡΟΣΙΑ ως γηπεδούχος, αλλά είναι και πολύ καλή ομάδα κι εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή κύριο Αντωνόπουλο, ο οποίος λέει λίγα. Και η ΣΚΕΠΑΣΤΗ είναι καλή ομάδα και το δείχνει στο γήπεδο.
- ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ στο γήπεδο της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ κι εκεί θα συγκρουστούν δύο διαφορετικές φιλοσοφίες προπονητών. Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ έχει 8 βαθμούς και το ΑΥΛΩΝΑΡΙ 10.
Δεν θα γράψω πολλά για την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, γιατί φοβάμαι τον αγαπητό ποδοσφαιριστή ο οποίος είπε να κοιτάξουμε την δουλειά μας και να μην γράφουμε για την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, αλλά σήμερα πιστεύουμε να μπορέσει να κάνει αυτός την δουλειά του και ας γράφει για μας. Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ είναι σοβαρή και καλή ομάδα και έχει στον πάγκο τον κύριο Ντόβολη ο οποίος κάνει την δουλειά του σωστά και θα οδηγήσει το ΑΥΛΩΝΑΡΙ στα ψηλά.