Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Στηρίζουμε...

Φυσικά και στηρίζουμε τις όποιες προσπάθειες γίνονται για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αλλά δεν θα γίνουμε και μαλάκες και να ανεχόμαστε τις τρικλοποδιές ποδοσφαιριστών και όχι μόνο.
Πήρε μια πρωτοβουλία ο κύριος Παπακωνσταντίνου και την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι γνωστοί άγνωστοι, θέλησαν πριν έρθει η ώρα των μεταγραφών να πάρουν μεταγραφή!!!!! Κάποιοι άλλοι ψευτοπαράγοντες ενοχλήθηκαν από την πρωτοβουλία Παπακωνσταντίνου και ρίχνουν λάσπη....
προσπαθώντας ν΄ απογοητεύσουν επιχειρηματίες, ώστε να απαντήσουν αρνητικά. 
Αυτοί ανήκουν στους Χαλκιδάρες!!!
Ας κλείσει το θέμα και θα γράψουμε πολλά για όλους αυτούς.
Το μήνυμα είναι σαφέστατο και με αποδέκτες τους πάντες. Το ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν στην ομάδα, θα το αποφασίσει η διοίκηση που θα προκύψει και κανείς άλλος. Οι ποδοσφαιριστές έχουν το δελτίο τους στην ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και αυτό δεν αλλάζει.
Είναι ποινικό αδίκημα το να υπάρχουν συμφωνίες μεταχρονολογημένες και θα πάνε στην δικαιοσύνη  όποιοι αυτοί που θα βάλουν ή έβαλαν την υπογραφή τους.
Η διοίκηση που θα προκύψει ας κάνει ότι θέλει.
Μέχρι ν΄ αρχίσει η περίοδος των μεταγραφών όλοι πρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα. Αν αυτό το αρνηθούν κι αν "πουλήσουν"  την ομάδα δεν θα βρεθεί κανένα πλυντήριο για να πάνε να ξεπλυθούν και θα το διαπιστώσουν.
Όσο γι΄ αυτούς που τους καλύπτουν ή βάζουν και πλάτες θα τ΄ ακούσουν στην Γενική Συνέλευση ή και μετά από αυτήν.
Εμείς στηρίζουμε την πρωτοβουλία Παπακωνσταντίνου και δηλώνουμε πως αν δεν φέρει αποτέλεσμα, θα στηρίξουμε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με άλλον τρόπο και δεν θα  αφήσουμε κάποιους να πιέζουν, να εκβιάζουν και να απειλούν. 
Όσοι δεν ξέρουν τους κανονισμούς και τους νόμους ας πάνε να τους μάθουν, για να μην εκτεθούν.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πέρασε πολλά εδώ και χρόνια και δεν πέθανε.
Γιατί να πεθάνει σήμερα;