Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, με λάσπη με κακίες και διάφορα τέτοια, ας μην περιμένει κανείς κάτι καλύτερο από αυτό που εισπράττει.
Στον ΛΗΛΑ οι διοικούντες και όσοι είναι δίπλα τους, ας κοιτάξουν να διορθώσουν τα λάθη τους κι ας μην ποτίζουν τους ποδοσφαιριστές με μίσος για άλλους. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, αν μπορούν και τα άλλα είναι παραμύθια για μικρά παιδιά.
Να μην ξεχνούν πως οι περισσότεροι δεν γνώριζαν πως είναι από μέσα το γήπεδο Βασιλικού, αφού το έβλεπαν μόνο όταν πήγαιναν στην λαϊκή!!
Έχουν κουράσει τους πάντες με τις εξυπνάδες τους, αλλά....
στο ποδόσφαιρο με εξυπνάδες τίποτα δεν κερδίζεις.
Η ομάδα θα μπορούσε χθες να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Αλιβέρι, αλλά ο προπονητής κύριος Ταυταρίδης δεν είναι μάγος, ούτε εξορκιστής. Μπορεί να βοηθήσει, αλλά δεν μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματα που υπάρχουν αφού δεν είναι αγωνιστικά.  Κάθε Κυριακή έπρεπε να μαντεύει ποιους ποδοσφαιριστές θα είχε στην διάθεσή του και με τι ψυχολογία θα ήταν αυτοί και πόσες προπονήσεις θα είχαν κάνει.
Χθες στο Αλιβέρι και στο ημίχρονο του αγώνα, είχα πει στον κύριο Κοντό του 96,5 πως ο ΛΗΛΑΣ θα είναι καλός μέχρι να δεχθεί γκολ. Αν δεχθεί, τότε θα φανούν τα προβλήματα. Αυτό συνέβη και όλοι είδαμε την συνέχεια του αγώνα.
Οι ποδοσφαιριστές του ΛΗΛΑ έχουν δυνατότητες. Ο προπονητής κ. Ταυταρίδης μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και ίσως είναι ο καταλληλότερος αφού είναι χαμηλών τόνων και δείχνει πάντα σεβασμό προς όλους.
Οι διοικούντες όμως, ενώ δεν είναι κακοί παριστάνουν τους κακούς και τους σκληρούς και θέλουν ν΄ αποδείξουν πως το ΕΓΩ τους δεν θα τσαλακωθεί και στο τέλος θα κερδίσει. Προσπαθήσαμε εμείς οι κακοί να τους πείσουμε πως κάνουν λάθος, αλλά αποτύχαμε.
Δεν μας ενοχλεί καθόλου η συμπεριφορά τους και δεν θα τους πούμε να την αλλάξουν. Δικαίωμά τους να συνεχίσουν, αλλά να μην θυμώσουν όταν όλα θα έχουν φτάσει στο χειρότερο. Τότε θέλουν δεν θέλουν θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Και κάτι ακόμη για τον πονηρούλη παράγοντα. Αγαπητέ κύριε, θα ήμασταν ηλίθιοι να πάμε σ΄ ένα γήπεδο και να μιλήσουμε σε διαιτητές για να στηρίξουν την μία ή την άλλη ομάδα. Είσαι νέος στον χώρο και θα χρειαστείς πολλά μαθήματα ακόμη. Πάντως τα δελτία των ποδοσφαιριστών μένουν στο γραφείο των διαιτητών μέχρι την λήξη του αγώνα!!! Το γράφουμε για να μην νομίζεις πως δεν καταλάβαμε το γιατί ήσουν στην πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών.
Θα σου θυμίσουμε το "η αλεπού 100 χρόνων και τ΄ αλεπουδάκια 110"  δεν έχει γίνει ποτέ και δεν θα γίνει.
Καλημέρα σας.