Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

- Κανείς δεν αμφισβητεί την σημασία της νίκης του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ επί του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ αλλά το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια, ούτε από την 4η αγωνιστική. Το πρωτάθλημα θα κριθεί την ώρα της διαχείρισης ενός κακού αποτελέσματος. Αυτό να το βάλουν όλοι καλά στο μυαλό τους.
- Πολύ κλωτσιά έπεσε στον αγώνα ΑΙΔΗΨΟΣ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ και ευχόμαστε να μην έχει γυρίσει το ποδόσφαιρο στην εποχή του "βαράτε". Αν κάποιοι θέλουν να το πάνε εκεί, οι διαιτητές....
πρέπει να σταθούν στο ύψος τους και να μην το επιτρέψουν.
- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ τα πάει καλά μέχρι τώρα, αλλά ακόμη δεν έχει παίξει με τις ομάδες που είναι για ψηλά. Ο ΛΗΛΑΣ έχασε πάλι και είναι η μόνη ομάδα χωρίς βαθμούς σε 4 αγώνες. Έπαιξε καλά για ένα ημίχρονο, αλλά στο Β΄ Ημίχρονο δεν τα κατάφερε. Οι ποδοσφαιριστές ιδιαίτερα στο Α΄ Ημίχρονο είχαν πάθος, είχαν όρεξη και ήθελαν την νίκη, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ, ώστε να πάρουν και ψυχολογία. Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ στο Β΄ Ημίχρονο βγήκε για να κερδίσει και τα κατάφερε.
- Το πρωτάθλημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και ως προς τις ομάδες που θα υποβιβαστούν, αφού αυτές θα είναι σίγουρα 2, αλλά μπορεί και 3, μπορεί και 4, αφού θα εξαρτηθεί από το αν θα παραμείνουν στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΉ ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και η ΕΡΕΤΡΙΑ. 
- Προβληματίζει η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ με τις εμφανίσεις της σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και αυτό σίγουρα θα ξυπνήσει τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα τον προπονητή κύριο Κιαπέκο, γιατί μπορεί χθες να πήραν τους 3 βαθμούς, αλλά όπως λένε αυτοί που είδαν τον αγώνα, οι ΩΡΕΟΙ δικαιούνταν τουλάχιστον την ισοπαλία.
- Έσπασε το ρόδι το ΑΥΛΩΝΑΡΙ και πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και ελπίζει πλέον σε μια καλή συνέχεια, αφού ως στόχο έχει την πρώτη 4άδα. Ο προπονητής κύριος Ντόβολης γνωρίζει τα προβλήματα και ξέρει πως σιγά σιγά η ομάδα θα βρει τον ρυθμό της.