Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή Κυριακή.
- Πολύ αλμυρό το νερό στο Ληλάντιο, αφού όπως μας πληροφόρησαν οι τοπικοί άρχοντες έριξαν τόνους αλάτι στους δρόμους!!!! Μας κάνουν πλάκα ή μας θεωρούν ηλίθιους; Εκτός από τους κεντρικούς δρόμους για τους οποίους φρόντισε η Περιφέρεια και προσωπικά ο Φάνης Σπανός, σε ποιους δρόμους έριξε αλάτι ο Δήμος Χαλκιδέων;;; Για ποιον δήμο όμως να μιλάμε, όταν την μία μέρα κατηγορούσε την ΔΕΗ και την άλλη της έλεγε ευχαριστώ για την.... προσπάθεια; Ευτυχώς έρχονται εκλογές και οι δημότες θα ρίξουν πιπέρι στην κάλπη!!!
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κέρδισε τον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ και προχωράει πολύ καλά με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. 
- Νίκη για τον ΛΗΛΑ μέσα στην ΔΡΟΣΙΑ και η ομάδα του Βασιλικού ανέβηκε βαθμολογικά, ενώ η ΔΡΟΣΙΑ έμεινε ψηλά παρά την ήττα της.
- Νίκη για το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ και μεγάλη βαθμολογική ανάσα με αντίπαλο την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ η οποία μάλλον θα πρέπει να δει κάπως αλλιώς την συνέχεια.
- Ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ κέρδισε την ΚΑΣΤΕΛΛΑ, αλλά είναι ακόμη στην εντατική και δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα.
- ΙΣΤΙΑΙΑ, ΕΥΒΟΪΚΟΣ Αγίου Νικολάου και ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ συνέχισαν με νίκες στην Β΄ Κατηγορία και έμειναν στον στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
- Στις Δημοτικές Εκλογές υπάρχουν και τα απρόοπτα και γι΄ αυτό οι υποψήφιοι δήμαρχοι, θα πρέπει να προσέχουν για να μην βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις. Μιλήσαμε με ανθρώπους σε κοινότητες του Δήμου ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ και έχουμε πλέον μια σαφέστατη εικόνα. Προσοχή κυρίες και κύριοι υποψήφιοι, γιατί θα βρεθείτε μπροστά σε εκπλήξεις.
- Τι έγινε με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ; Χάθηκε από την πρώτη γραμμή ή κάνουμε λάθος; Μήπως λένε αλήθειες αυτοί που λένε πως μπορεί να μην είναι ούτε στην 2η θέση την Κυριακή των εκλογών; 
- Σήμερα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πάει ΚΟΡΙΝΘΟ και στο γήπεδο θα βρεθεί σύσσωμο το ΔΣ και οι φίλοι τους. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ θα υποδεχθεί το ΑΙΓΑΛΕΩ και φιλοδοξεί να κόψει λίγα εισιτήρια παραπάνω, αφού θα έρθουν φίλοι του ΑΙΓΑΛΕΩ.