Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλή εβδομάδα.
- Ο Πάνος είναι "μεγάλος"!!! Ο Πάνος είναι ηγέτης. Τώρα τα έκανε όλα. Πήγε στην εκκλησία και έλαβε Θεία Κοινωνία, πήγε στο στρατιωτικό φυλάκιο και πήγε μέχρι και τα Ιμια και πέταξε στεφάνι στην θάλασσα, αλλά πήγε με χαμηλή λέει πτήση για να μην τον αντιληφθούν οι Τούρκοι!!! Είναι ηγέτης ο Πάνος Καμένος κι ας λέτε εσείς πως....
είναι κωλοτούμπας!!! Πανούλη, άργησες πολύ και αυτή σου η κωλοτούμπα είναι η μεγαλύτερη. Πας να σωθείς Πανούλη, αλλά δεν σε σώζει τίποτα ούτε εσένα ούτε τον Τσίπρα. Κάντε όποτε θέλετε εκλογές. Η σφαλιάρα είναι δεδομένη και θα είναι δυνατή. Μπείτε όλοι μαζί σε ένα ψηφοδέλτιο, για να την απολαύσετε οικογενειακά.

- Είχαμε και ποδοσφαιρική σφαλιάρα χθες, αφού έχασε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και έκανε ανάσταση η ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ενώ με 0 - 6 έχασε η ΕΡΕΤΡΙΑ από το ΑΙΓΑΛΕΩ. Πάμε παρακάτω τώρα αφού την  Κυριακή ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί τον ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ και η ΕΡΕΤΡΙΑ πάει εκτός ν΄ αντιμετωπίσει την ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ. Η ΕΡΕΤΡΙΑ απλά περιμένει την λήξη του πρωταθλήματος, αλλά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ περιμένει ενισχύσεις για να σώσει την κατηγορία και την Κυριακή θέλει μόνο νίκη. Είπαμε όμως πως "με επιτροπάτα και σωτηράκηδες", δεν θα υπάρξει άλλη μέρα. Τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εδώ και πολύ καιρό, ήθελαν και τελικά τον ανέλαβαν αυτοί που πιστεύουν σε μια συγκεκριμένη πρακτική, η οποία όμως πάντα οδηγεί σε αδιέξοδο.

- Στην Α΄ Κατηγορία τα πράγματα είναι απλά ως προς την κορυφή, ενώ ως προς τον υποβιβασμό, κάθε αγωνιστική που περνάει δυσκολεύουν για περισσότερες ομάδες. Αν πραγματικά δούμε με καθαρό μάτι την κατηγορία, θα διαπιστώσουμε πολλά, από τώρα και όχι με την λήξη του Α΄ Γύρου.
Στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ έχουν τον χρόνο να βγάλουν την ομάδα από το όποιο άγχος, αφού ξέρουν πως έχουν την ΑΡΤΑΚΗ στο γήπεδό τους και με νίκη την βάζουν από κάτω. Φυσικά υπάρχουν και άλλα παιχνίδια, αλλά και οι δύο ομάδες θα πρέπει να ξέρουν πως στο ποδόσφαιρο πρέπει να κοιτάς τι κάνεις εσύ και όχι τι κάνει ο αντίπαλος.

- Όσοι δεν πιστεύουν πως έρχονται παραιτήσεις όπως γράψαμε, ας κάνουν λιγάκι υπομονή και θα τα δούνε όλα. Πάντως με τις παραιτήσεις κανείς δεν μπορεί να κρύψει τις ευθύνες του.