Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 0 - 1

Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχασε και από τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ, όπως είχε χάσει και από την ΚΟΡΙΝΘΟ, όπως είχε χάσει και από τον ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ. Όταν κάνεις 3 ήττες σε 3 συνεχόμενους αγώνες από τους οποίους 2 στην έδρα σου και από την ΚΟΡΙΝΘΟ που ήταν ξεγραμμένη εκτός έδρας, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά, πέρα από το να μην κερδίζουν και οι άλλες ομάδες που είναι στην ίδια θέση.
Θα θέλαμε να γράψουμε κάτι. Αρκετά από τα μέλη της σημερινής διοίκησης έστηναν....
μέχρι και λαϊκά δικαστήρια και έκριναν τις προηγούμενες διοικήσεις, ενώ έχουν την απαίτηση σήμερα να μην τους ασκεί κανείς κριτική, γιατί αυτοί είναι υπεράνω!!!!
Δεν κουραζόμαστε να γράφουμε πως πλέον η ομάδα έχει ρόστερ επιλογής της σημερινής διοίκησης, έχει προπονητή επίσης επιλογή της σημερινής διοίκησης, έχει λεφτά αφού οι διοικούντες έχουν πρόσωπα, αλλά πρέπει να βρούνε και τι φταίει και χάνει η ομάδα.
Φίλες και φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αυτή η διοίκηση έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. 
Δεν θα απαντήσει ποτέ σε κανένα ερώτημα και θα λειτουργεί σε όλα τα θέματα με μυστικότητα, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι το οποίο κανείς δεν μπορεί να το κρύψει.
Πιστεύαμε πως η κυρία Αϊνδιλή ως πρόεδρος θα άλλαζε κάτι στο θέμα της επικοινωνίας, αλλά αυτό δεν έγινε και ας μας επιτρέψει να γράψουμε πως δεν ισχύει τελικά το "αν προσπαθήσουν να με προσπεράσουν, θα παραιτηθώ".
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πλέον έχει αυτό που ήθελαν, αλλά δεν έχει τ΄ αποτελέσματα και την ευθύνη την έχουν όσοι έχουν σήμερα τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.