Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή σας εβδομάδα.
- Σήμερα είναι Δευτέρα και ο μήνας έχει 4 και είναι ο Φεβρουάριος. Σήμερα το απόγευμα έχουμε εκλογές για το ΔΣ της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας. Σήμερα, αφήνουμε στην άκρη τα όποια παράπονα και τις όποιες πικρίες έχουμε και δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου, όχι γιατί δεν θα εκλεγεί, αλλά γιατί πρέπει να δείξουμε σ΄ αυτούς που του έστησαν την σκευωρία, πως οι παράγοντες του ποδοσφαίρου της Εύβοιας, δεν έχουν πέσει τόσο χαμηλά ώστε να δέχονται εντολές....
από μεγαλοπαράγοντες της Αθήνας.
Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου δεν θα δήλωνε ποτέ πως "αυτός είναι το ποδόσφαιρο"!!!!!
Ο υποψήφιος κύριος Μασουρίδης μας λέει πως είναι το παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον, αφού ο ίδιος είναι το ποδόσφαιρο.
Φίλες και φίλοι παράγοντες των ομάδων της Εύβοιας φαίνεται πως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, αυτοί που θέλουν να τιμωρήσουν ή να χτυπήσουν τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου, βρίσκουν κάποιους για να τους εκθέσουν, αλλά πάντα στο τέλος τα κόλπα τους δεν πιάνουν και αυτό δείχνει πως οι παράγοντες των ομάδων της Εύβοιας δεν είναι μαλάκες όπως κάποιοι νομίζουν.
Μετά τις εκλογές δεν θα διστάσουμε να γράψουμε ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι κάθε 4 χρόνια, δίνουν μάχη πίσω από τις κουρτίνες, για να ξεπεράσουν την ζήλια που έχουν για τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου.
Η δική μας άποψη είναι πως και αυτή την φορά, θα φάνε σκόνη και θα διαπιστώσουν πως μπορεί να βρήκαν κάποιους πρόθυμους, οι οποίοι θέλουν να δώσουν έναν σταυρό προτίμησης για αντίδραση, αλλά έχασαν αυτούς που ήταν πρόθυμοι πριν 4 χρόνια.
Η καλημέρα σήμερα είναι αφιερωμένη στις εκλογές της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και στους παράγοντες που δεν είναι πίσω από τις κουρτίνες και οι οποίοι δεν περιμένουν εντολές από την Αθήνα.
Στον κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου θα πούμε πως έχει πολλούς και φανατικούς φίλους παράγοντες και αυτοί θα τον τιμήσουν γιατί έτσι γουστάρουν.
Στους συνεργάτες του κυρίου Παπακωνσταντίνου, θα πούμε πως πρέπει να σταθούν στο ύψος τους και να μην αντιδράσουν στις όποιες προκλήσεις.
Στο χώρο όπου θα διεξαχθούν οι εκλογές, κανείς δεν θα είναι μόνος του. Εκεί θα είναι όλοι αυτοί που ξέρουν να εκτιμούν την προσπάθεια και την προσφορά του Παπακωνσταντίνου στο ποδόσφαιρο.