Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα.
- Μπλέξαμε πάλι και καλά να πάθουμε, αφού σχολιάσαμε  την άποψη που είχε ο ραδιοφωνατζής από την Βόρεια Εύβοια, για το αν ήταν ή όχι πέναλτι, για το αν ήταν πέτρα ή κάποιο αντικείμενο, αυτό που έφαγε στο κεφάλι ποδοσφαιριστής και τα σχετικά. καλέ μας άνθρωπε, επειδή κάνεις λόγο για φωστήρες που έγραψαν κάτι για σένα, να γράψουμε κι εμείς για να το ....
διασκεδάσουμε, πως ΦΩΣΤΗΡΕΣ δεν ήμασταν ποτέ. Μια ζωή ΠΑΟΚ!!!! Αγαπητέ όλοι κρινόμαστε και κρίνουμε. Γιατί έχεις εσύ δικαίωμα να κρίνεις και δεν έχουν οι άλλοι να σε κρίνουν; Μας άρεσε πάντως το σχόλιο που θέλει πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες οι οποίοι πληρώνουν και όχι τους διαιτητές οι οποίοι πληρώνονται και πληρώνονται καλά όπως λες!!! Αργότερα θα γράψουμε περισσότερα και θα γράψουμε και για τα γυαλιά που φοράει ο καθένας μας, αφού το ζητάει ο οργανισμός σου.

- Ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ τελείωσε, αλλά στο παρασκήνιο δεν τελείωσε τίποτα. Εμείς δεν γράφουμε πολλά μετά από κάθε αγώνα, για τον απλούστατο λόγο, που θέλει να τα έχουμε γράψει από πριν!!! Το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας άρχισε το Σάββατο και ΟΛΟΙ θα καταλάβουν πότε θ΄ αρχίσει. Τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα πούνε αυτοί που έλεγαν πως ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ είναι περισσότερο ομάδα!!! Κύριοι, όσοι είδατε τον αγώνα, πήρατε την απάντηση. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε δώσει δικαιώματα, αλλά αυτό δεν θα κρατούσε για πάντα. Κανείς δεν αμφισβητεί την αξία ποδοσφαιριστών του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, αλλά μια ομάδα πρέπει να έχει όλο το πακέτο και όχι μόνο ποδοσφαιριστές.

- Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ πρέπει να καταλάβει πως η ατιμωρησία ή κάποιες ποινές για τα μάτια του κόσμου δεν οδηγούν πουθενά ή καλύτερα οδηγούν στην βία. Είναι γεγονός πως οι ποινές δεν έχουν ουσία αφού κανείς δεν τις λαμβάνει υπ΄ όψιν του. Ρίχνουν μια ποινή 2 - 3 μηνών σε κάποιον και αυτός γυρίζει από γήπεδο σε γήπεδο και τους γράφει όλους!!! Γιατί λοιπόν να βάλει κάποιος μυαλό; Κύριοι σπάστε αυγά και σταματήστε να κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε. Κύριε  Παπακωνσταντίνου ή τώρα ή ποτέ. Αν θέλετε να βάλετε ένα οριστικό τέλος στις παράγκες και στους "ποδοσφαιρικούς νταβατζήδες" προχωρήστε μπροστά και πάρτε το αλλιώς. 

- Το μεσημέρι της Κυριακής δεν είδαμε αν η παρέα του κυρίου Φάνη Σπανού και του κυρίου Χρήστου Παγώνη χόρεψαν στο ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ  στην παραλία της Χαλκίδας, αλλά μετά βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και με συνοδεία φωτογράφων.