Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Καλημέρα σας κύριε

Δεν είναι κακό να υποστηρίζει κανείς μια ομάδα της περιοχής του. Εμείς δεν γράψαμε ποτέ κάτι τέτοιο. Κακό είναι το να προσπαθείς να την υποστηρίξεις, ρίχνοντας λάσπη ή κατηγορώντας έναν διαιτητή. Δεν είναι δυνατόν να αφήνεις υπονοούμενα προς κάποιον διαιτητή επειδή σφύριξε ένα πέναλτι. Αν ο διαιτητής θέλει καλέ μας κύριε δεν περιμένει το 90΄ για να δώσει πέναλτι.
Τι ήθελες να πεις με αυτά που έλεγες καλέ μας κύριε; Δεν παρακινούσες κάποιους σε πράξεις βίας, όταν έριχνες λάδι στην φωτιά;
Μας αρέσει που έφερες το παράδειγμα του πέναλτι της Μακρυκάπας στον....
αγώνα με τους ΩΡΕΟΥΣ!!!
Καλά για τρελούς μας έχεις; Ξέρουν όλοι την συμπάθεια που έχεις στο πρόσωπο του κυρίου Γουρνά, από τότε που ήταν στην Ιστιαία!!!!
Γελάνε και οι πέτρες μ΄ αυτά που λες και δεν μας απασχολεί καθόλου το τι λες για μας
Καλέ μας άνθρωπε, λες πως έχεις ως βασική σου αρχή το "η δημοσίευση είναι η ψυχή της Δημοκρατίας"!!! Μόνο η δική σου δημοσίευση ή όλων;;; Αν το πίστευες αυτό, δεν θα χαρακτήριζες αυτούς που έκαναν κάποια δημοσίευση για σένα. Είσαι λίγο μπερδεμένος και φυσιολογικό είναι αφού έφτασες να μιλάς και για καλοπληρωμένους διαιτητές και για ποδοσφαιριστές που δεν πληρώνονται!!!! Θεώρησες πως σου κάναμε δωρεάν διαφήμιση, αλλά δεν το έχεις ανάγκη εσύ. Είσαι από μόνος σου διαφήμιση. Εμείς για να δεις πόσο σε αγαπάμε δημοσιοποιούμε ένα σχόλιό σου, με το οποίο τρομάξαμε, όχι γιατί μας αφορούσε, αλλά επειδή διαπιστώσαμε πως εκτός από το καλό σου "λέγειν", είσαι και καλός στο "γράφειν"!!!! Να προσέχεις τα κείμενά σου, γιατί "θα βγει η ψυχή της Δημοκρατίας"  με τέτοια κείμενα.

Διάβασε τι έγραψες:
Κάποιοι .....φωστήρες διερωτήθηκαν πως είδα τη φάση στον αγώνα Ιστιαία - Προκόπι ότι δεν ήταν πέναλτι και δεν είδα τις πέτρες που έπεσαν. Πρώτον τους ευχαριστώ για τη δωρεάν διαφήμιση που μου κάνουν. Δεύτερος ξέρετε αγαπητοί μου εγώ βρίσκομαι στο γήπεδο για να παρακολουθώ τον αγώνα κι εκείνη τη στιγμή που ο ανεγκέφαλος, κάφρος, κοπρίτης αλήτης και όπως αλλιώς να τον χαρακτηρίσω του αξίζει που πετούσε τις πέτρες και χτύπησε τον άτυχο ποδοσφαιριστή της Δόξας στην περιοχή γινόταν το μάλε - βράσε απο παίκτες, παράγοντες κλπ, που άλλοι πήγαιναν να δείρουν και άλλοι πήγαιναν να χωρίσουν.   Προφανώς και κοιτούσα εκεί και όχι στον πάγκο και την απέναντι εξέδρα. Όταν όμως αντιληφθήκαμε ότι υπήρχε ποδοσφαιριστής τραυματισμένος όλοι τρέξαμε εκεί. Είμαι απολύτως βέβαιως πως ούτε ο διαιτητής, απο κει που βρισκόταν είδε τις πέτρες ή τον κάφρο. Από τη στιγμή όμως που ο γιατρός του αγώνα ανέφερε ότι το χτύπημα προήλθε από ρίψη αντικειμένου (όχι πέτρα/ υπάρχει ηχογραφημένη η συνομιλία του γιατρού αγώνα με το ΕΚΑΒ) ουδείς έχει λόγο να αμφισβητήσει το γεγονός ότι έπεσαν αντικείμενα. Και φυσικά δεν αλλάζει κάτι αν ήταν πέτρα, μπουκάλι, ή ξύλο, απ' τη στιγμή που χτυπήθηκε άνθρωποις. Και ορθότατα πλέον θα επιβληθεί και η όποια τιμωρία στην ομάδα της Ιστιαίας βάση του ΚΑΠ. Αρχικά μετέφερα ραδιοφωνικά το πέναλτι που ναι κατά την αποψή μου δεν ήταν πέναλτι. Όταν όμως διαπίστωσα τον τραυματισμό του παίκτη σε νεότερη σύνδεση τον μετέφερα λέγοντας πως πλέον η Ιστιαία χάνει όποιοδήποτε δίκιο έχει. Φαίνεται όμως κάποιοι ακούνε επιλεκτικά. 
Έχω ως αρχή μου πηγαίνοντας στο γήπεδο να καταγράφω τα πάντα. Επίσης ποτέ δεν θεώρησα "ιερή αγελάδα" τους διαιτητές ή πρωταγωνιστές. Πρωταγαωνιστές είναι η ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες. Κι αυτό γιατί οι διαιτητές πληρώνονται για τη δουλειά τους και μάλιστα κρίνοντας απ' τα εξοδολόγια που έχω δει το μεροκάμα είναι αρκετά καλό για δύο ώρες δουλειάς. 
Οι ποδοσφαιριστές όμως δεν πληρώνονται, ενώ από την άλλη οι παράγοντες πληρώνουν. Κάποιοι ενοχλήθηκαν που ανέφερε ότι ο άτυχος ποδοσφαιριστής δεν έπρεπε να είναι στον πάγκο γιατί είχε τιμωρηθεί. Φυσικά αυτό το ανέφερα για να επισημάνω το λάθος του διαιτητή και του παρατηρητή και όχι για να δώσω άλωθι στον κάθαρμα που πέταξε την πέτρα. Άλωθι δεν υπάρχει ούτε ελαφρυντικό σε τέτοια πράξη. 
Τους θεσμούς τους σέβομαι, όμως δεν τους φοβάμαι. Διότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Και πάντα θα καταθέτω την αποψή είτε αυτή αρέσει είτε όχι. Ξέρω πως έτσι θα έχω λίγους φίλους, αυτοί όμως θα είναι οι σωστοί. Επίσης ουδέποτε θα κάνω πίσω στην βασική μου αρχή, ότι η δημοσίευση είναι η ψυχή της Δημοκρατίας. 
Φυσικά μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα Ιστιαία - Προκόπι η Ιστιαία θα τιμωρηθεί κι αυτό είναι το πρέπον να γίνει. Όλοι όμως όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο ναι μεν πρέπει να τιμωρίσουμε την ομάδα, καλό θα είναι όμως να αναρωτηθούμε κιόλας πως ένα παιχνίδι που σαν ντέρμπι είχε ένταση μέσα σε λογικά και αθλητικά πλαίσια όμως, τελικά τινάχτηκε στον αέρα.!