Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Τέλος τα ψέματα. Σήμερα θα έχουμε νέο δήμαρχο και νέο Περιφερειάρχη. Με την δική σας ψήφο θα βάλουμε στην άκρη όλους αυτούς που έριξαν λάσπη στο πρόσωπο της Έλενας Βάκα, μόνο και μόνο επειδή ζαλίστηκαν από το αποτέλεσμα της Α΄ Κυριακής Ο κ. Παγώνης έδειξε τον πραγματικό του χαρακτήρα. Όταν δεν έχει επιχειρήματα, όταν δεν κερδίζει, ρίχνει λάσπη, θέλει να εκδικηθεί και μισεί τελικά τους ανθρώπους. Θα του απαντήσουν σήμερα οι δημότες του Δήμου Χαλκιδέων με...
την ψήφο τους. Θα του απαντήσουν ακόμη και οι δικοί του υποψήφιοι, οι οποίοι τώρα κατάλαβαν πως αυτά που τους έλεγε δεν ήταν η αλήθεια.
Ο κύριος Φάνης Σπανός θα είναι ο νέος μας Περιφερειάρχης γιατί σ΄ αυτόν πιστεύουν οι πολίτες της Στερεάς και όι στον λαϊκισμό του αντιπάλου του. Έδωσε τον αγώνα του καθαρά και έντιμα, με σεβασμό απέναντι σε κάθε οικογένεια, όπως με σεβασμό και αγάπη είναι και απέναντι στην δική του όμορφη οικογένεια. Ο Φάνης Σπανός έκανε πολλά για τον τόπο μας και δεν φόρεσε ποτέ "το αλήτικο ή το μάγκικο κουστούμι" για να αρέσει στους πολίτες, Ήταν πάντα κοντά στους πολίτες και έλυνε προβλήματα. Τα αλήτικα και τα μάγκικα καταλήγουν σε εκπομπές της Αννίτας. Εμείς θέλουμε να συγχαρούμε ειλικρινά την κυρία Μπατζελή και υποψηφίους του κυρίου Αναγνωστάκη οι οποίοι δημόσια δήλωσαν την στήριξή τους στον Φάνη Σπανό.
Από σήμερα το βράδυ με την ψήφο των πολιτών η Έλενα θα είναι η επόμενη δήμαρχος Χαλκιδέων και ο Φάνης ο επόμενος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Γι΄ αυτό αποφάσισαν οι δημότες του Δήμου Χαλκιδέων και όχι τα συμφέροντα και οι διαπλεκόμενοι και οι πολίτες της Στερεάς και όχι οι λαϊκιστές.