Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Αλέξανδρε καλημέρα

Το μήνυμα είναι προσωπικό και θα σε παρακαλούσα, σήμερα Κυριακή, σήμερα που οι δημότες ψηφίζουν, να βρεις την δύναμη και να ζητήσεις μια δημόσια συγνώμη, από την κυρία Έλενα Βάκα, για όλα όσα έχεις πει δεξιά κι αριστερά και όσα έχεις ανεβάσει στο fb.
Αυτό Αλέξανδρε πρέπει να το κάνεις σήμερα και όχι αύριο. Αύριο θα είναι αργά και η συγνώμη σου θα είναι ψεύτικη.
Αλέξανδρε η Ελενα είναι κυρία, έχει λόγο, είναι αξιοπρεπέστατη και μιλάει με τους δημότες και όχι με διαπλεκόμενους.
Εσύ Αλέξανδρε ακολουθώντας τις εντολές του φίλου σου....
επιχειρηματία, πέφτεις σε τραγικά λάθη. Έγινες ακόμη και υβριστής του φίλου και κουμπάρου σου και έφτασες να του πεις πως δεν φοράει παντελόνια. Αλέξανδρε ξέχασες φαίνεται πως από τις τσέπες αυτών των παντελονιών κάτι έβγαινε και ήταν χρήσιμο.
Μίλησες Αλέξανδρε για Εθνικό προμηθευτή του Δήμου ο οποίος όπως λες πάει πόρτα πόρτα με φίλο του αντιδημάρχου και κάνει αγώνα για την κυρία Βάκα.
Αλέξανδρε, δεν περίμενα να ομολογήσεις κάτι τέτοιο.
Το ποιοι είναι αντιδήμαρχοι στο δήμο Χαλκιδέων το ξέρουν όλοι. Το ότι κάποιος είναι "μέγας προμηθευτής" του δήμου επίσης το ξέρουν όλοι.
Το γιατί αντιδήμαρχος του Παγώνη κάνει αγώνα για την Βάκα, δεν μας παραξενεύει. Ίσως να μην συμφωνεί με την λάσπη που ρίχνετε ή να έχει στο μυαλό του την επόμενη μέρα.
Το ότι κάποιος για 5 χρόνια ήταν ο προμηθευτής του δήμου, ήταν επιλογή Παγώνη. Προφανώς όλα έχουν την υπογραφή Παγώνη.
Αλέξανδρε, η ώρα της αλήθειας θα έρθει απόψε. Πρέπει να προλάβεις.
Εγώ στην θέση σου θα ζητούσα δημόσια συγνώμη από την κυρία Βάκα και μάλιστα θα πήγαινα να την συναντήσω. Η Έλενα δεν είναι εκδικητικός τύπος και είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους γενικώς και όχι μόνο στους ψηφοφόρους της.
Αλέξανδρε, δεν θέλω να γράψω άλλα, γιατί σέβομαι κάποια πράγματα. Σταματώ εδώ και εύχομαι να κατάλαβες.