Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρξει κινητοποίηση όχι μόνο από τους φίλους της ομάδας, αλλά και από τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 
Ας ξεκινήσουμε όμως από τους ανθρώπους της ενημέρωσης. Να μην υπάρξει καμία κάλυψη των όσων κάνει ο εκτελεστικός πριν ή μετά τον κάθε αγώνα. Ούτε μία φωτογραφία. Ούτε μία αναφορά στις ενέργειές του.
Κυρίες και κύριοι της ενημέρωσης, αγκαλιά με ....ποδοσφαιριστές, προπονητές και κάποιους φίλους της ομάδας και μακριά από τις πράξεις του εκτελεστικού και κάθε εκτελεστικού.
Προτείνουμε και στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές να μην γίνουν τα εργαλεία του κάθε εκτελεστικού και τις φαντασιώσεις του. Ακολουθήστε το αγωνιστικό σας πλάνο και καμία συμμετοχή στα παραμύθια.
Ο πρόεδρος κύριος Λαθουράς από σήμερα θα είναι υπεύθυνος και υπόλογος. Αν πάλι στηθεί πανηγυράκι για τα γούστα του εκτελεστικού, να μπει μπροστά και να μην το επιτρέψει. Αν πάλι σκύψει το κεφάλι, τότε θα παραδεχτεί πως είναι πρόεδρος γλάστρα.
Οι φίλοι της ομάδας, έστω αυτοί οι λίγοι που απέμειναν να πάνε στα αποδυτήρια και να γίνουν ασπίδα των ποδοσφαιριστών και των προπονητών και να μην επιτρέψουν ν γίνει οτιδήποτε πριν τον αγώνα.
Το αστείο τελείωσε και τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα τον χρησιμοποιήσει κανένας.
Η ομάδα είναι στην ζώνη υποβιβασμού και οι εκτελεστικοί, αντί να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, οργανώνουν φιέστες, για να προβάλλουν τον εαυτούλη τους.
Η ανοχή τελείωσε.
Τώρα περνάμε στην πράξη.
Τώρα θα γίνει γνωστό, σε ποια χέρια έπεσε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.