Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Να έχετε την υγεία σας και να μην ξεχνάτε ποτέ κάποιες κυρίες και κάποιους κυρίους, οι οποίοι όταν μιλούσαν το 1973 για ψωμί, εννοούσαν το δικό τους, όταν μιλούσαν για παιδεία εννοούσαν αυτή που θα πήγαιναν τα δικά τους παιδιά και όταν μιλούσαν γι ελευθερία, εννοούσαν αυτή που ήθελαν ....
γι τον εαυτό τους, ώστε να μπορούν "να πατάνε' την ελευθερία του λαού. Ας μην τους ονομάσουμε, γιατί δεν αξίζουν ούτε φτύσιμο.

- Ο κύριος Δημήτρης Φραγκούλης ανέβασε μια φανταστική φωτογραφία από το γήπεδο της Μακρυκάπας και θα την χρησιμοποιήσουμε αργότερα. Κύριε Φραγκούλη εσείς φωτογράφος δεν είσθε, αλλά αυτή η φωτογραφία θα παίξει και ραδιοφωνικά!!!!

- Ο εκτελεστικός τα έκανε όλα χθες απευθυνόμενος στους χιλιάδες φιλάθλους που πήγαν στο Στάδιο της Χαλκίδας για να τον αποθεώσουν. Έκανε αγιασμό, παρουσίασε φανέλα και μετά παρακολούθησε και τον νικηφόρο αγώνα!!! Μόνο που ξέχασε μετά να περάσει από τα αποδυτήρια να κάνει και καμιά κίνηση.  Την κίνηση πάντως την έκαναν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι στο πρώτο γκολ έτρεξαν και αγκάλιασαν τον κ. Τοκπασίδη και έστειλαν μήνυμα προς όλους. Συγχαρητήρια στα παιδιά.

- Δικαιώθηκε ο πρόεδρος του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ο οποίος είχε δηλώσει στον ΕΥΡΙΠΟ 90 πως με ισόπαλο αποτέλεσμα θα ήταν ευχαριστημένοι και ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ και ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ. Πρόεδρε μπράβο σου και μάλλον είχατε διαβάσει καλά τα συστήματα του κυρίου Καρβέλη, αφού τον είχατε κι στην ομάδα σας.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ πήγε εκδρομή μέχρι την ΣΚΕΠΑΣΤΗ την κέρδισε και η επιστροφή τους βρήκε όλους προβληματισμένους. Είχαν πληροφορηθεί το τελικό 1 - 1 στο Αλιβέρι και δεν ξέρουν αν είναι καλό να μην έχουν κάποια πίεση τουλάχιστον στην βαθμολογία. Πληροφορίες λένε πως θα φροντίσουν να δοθούν κίνητρα, μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά άλλα κίνητρα μέχρι το Πάσχα!!!!