Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

.....σουτάκια

-  Στόχος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά να μείνει ζωντανός και να συνεχίσει να έχει συμμετοχή σ΄ αυτό. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχουν ποδοσφαιριστές και προπονητής και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους βρίζει και να τους χαρακτηρίζει πουλημένους. Ένα λάθος έκαναν όταν δεν κατέβηκαν στον αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών Για τίποτα άλλο δεν έχουν ευθύνη οι ποδοσφαιριστές και αυτό το τονίζουμε. Πουλημένοι είναι ΟΛΟΙ αυτοί που ....
έτρεχαν πίσω από τον κύριο Μορίδη, αυτοί που τον έφεραν, αυτοί οι οποίοι δεν ήθελαν να γυρίσει σελίδα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και έβαλαν τρικλοποδιές στον κ. Βουρδάνο κι αυτοί οι οποίοι έπνιξαν τα προηγούμενα χρόνια την ομάδα με τις βλακείες τους, αλλά κι αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τους λεφτάδες και δεν λένε ν΄ αφήσουν την ομάδα στην ησυχία της.
Ας μπει ένα τέλος κάποια στιγμή κι αν κάποιοι θέλουν να βοηθήσουν ας μείνουν στα σπίτια τους. Είναι προτιμότερο, από το να πηγαίνουν στο γήπεδο και να βρίζουν.
Υπάρχει τρόπος να εκτονώνουν τον εαυτούλη τους. Μάθαμε πως ο κ. Μορίδης ψάχνει ανθρώπους για να ξεκινήσουν μια νέα ομάδα στην Χαλκίδα. Ας πάνε μαζί του και μπορεί αυτή την φορά, το Λονδίνο να έρθει πολύ κοντά στην Χαλκίδα.
Κυκλοφόρησε πως ο κ. Μορίδης ψάχνει να βρει ΜΜΕ για να βγει τηλεφωνικά να κάνει δηλώσεις και να ρίξει τις ευθύνες σε άλλους και να μιλήσει προσβλητικά για την πόλη, την ομάδα και για όλους.
Ο κ. Μορίδης δεν υπήρξε ποτέ διοίκηση στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν πρέπει κανείς να του δώσει βήμα για να πάρει πάλι τα 5΄ δημοσιότητας.
Όποιος το κάνει θα αποδείξει πως όχι δεν είναι με τα παιδιά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κι την ομάδα γενικότερα, αλλά δεν είναι με την πόλη της Χαλκίδας και τους θεσμούς. Το ΜΜΕ που θα στηρίξει δίνοντας βήμα τον άνθρωπο που με τα ψέματα, προσπάθησε ν εξαπατήσει ακόμη και τις αρχές του τόπου κι δεν ήρθε ούτε καν να συναντηθεί με τους ποδοσφαιριστές, θα έχει απέναντί του όλη την πόλη, αλλά δεν θα έχει και κανένα μέλλον στο χώρο του ποδοσφαίρου. 
Ο κύριος Μορίδης σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχει βήμα ούτε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ούτε σε ηλεκτρονικ΄ΜΜΕ.
Πρώτα να έρθει στην Χαλκίδα και να πάει στο γήπεδο και στ΄ αποδυτήρια και να είναι εντ΄ξει στις υποχρεώσεις του και μετά να του δοθεί κι ο λόγος.
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανένα ΜΜΕ και ο κ΄θε άνθρωπος της ενημέρωσης θα αναλάβει και τις ευθύνες του. Αυτά για να μην έχουμε μετά παράπονα.