Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Μεγάλη θα είναι σήμερα η Κυριακή και πιστεύουμε πως δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα την αισθανθούν καλά!!! Ευχόμαστε να καταλάβουν πως τελικά δεν είναι κάθε Κυριακή γιορτή, αφού συνήθως και το πιθανότερο είναι κάθε Κυριακή ν υπάρχει κι ένα μνημόσυνο. Φίλες....
και φίλοι αναγνώστες, εσείς ψύχραιμα και χωρίς άγχος, να έχετε μι όμορφη Κυριακή.

- Τζάμπα μάγκας είσαι τελικά και τώρα όλοι πρέπει να το κατάλαβαν. Πήγες κι εσύ να κάνεις τον νταή κι ανέβασες κάτι στο fb αλλά μόλις στριμώχτηκες τα πήρες πίσω. Αναμενόμενο ήταν για μας, γιατί είσαι και πολύ χέστης και σε ξέρουμε καλά. Ρουφιανάκος του κερατά΄είσαι και φυσικά τώρα σε κατάλαβαν όλοι.

- Μεγάλη νίκη του ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ στο μπάσκετ, εκτός έδρας επί του ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΥ ο οποίος είχε κερδίσει στον Α΄ Γύρο στο κλειστό Βασιλικού. Χθες ο ΓΑΣ κέρδισε με 77 - 87 και έτσι ανέβηκε βαθμολογικά και νομίζουμε πως δεν κινδυνεύει. 

- Κάποιοι Χαλκιδάρες πρέπει  να καταλάβουν πως δεν έχουν κανένα δικαίωμα να βρίζουν και ν΄ αποκαλούν πουλημένους ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Τι έχουν κάνει αυτοί για να κρατηθεί όρθια η ομάδα αυτή την δεδομένη στιγμή; Προπονητής και ποδοσφαιριστές και δύο τρεις άνθρωποι έκαναν τα πάντα και κρατούν ζωντανή την ομάδα. Αργότερα θα γράψουμε για το θέμα. Πουλημένοι πάντως είναι αυτοί οι οποίοι έδιωξαν με τον τρόπο τους αυτούς που ήθελαν γύρισμα σελίδας, αυτοί που έφεραν τον Μορίδη για να ελέγχουν τα πάντα και αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να διαλύσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ώστε να πέσει κατηγορία και να εμφανισθούν ως σωτήρες.

- Στο γήπεδο των Ψαχνών βρέθηκαν και αυτοί οι οποίοι ετοιμάζουν ψηφοδέλτιο για τις εκλογές στην ΕΠΣΕ το 2023 ή όποτε αυτές γίνουν!!! Κάποιοι που θα είναι σ΄ αυτό το ψηφοδέλτιο ήταν και στο Στάδιο της Χαλκίδας και στο γήπεδο Βασιλικού!!! Για να δούμε ν τους εντόπισαν οι φωτογράφοι....