Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα, πάντα με υγεία. Τι να γράψουμε σήμερα; Να ξεκινήσουμε από το ότι περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η ΕΠΣΕ με το θέμα του μέλους της Πειθαρχικής, ο οποίος ζήτησε από διαιτητή να μην εφαρμόσει τους κανονισμούς!!!  Δεν μάθαμε αν ο διατητής του αγώνα ΜΑΡΚΟ - ΑΟΝΑ ήτας ....
υπέρβαρος ή αδυνατούλης!!!

- Δεν θα πάρουμε τίποτα πίσω, απ΄ όσα γράψαμε για ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και Κιαπέκο. Επιμένουμε πως οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές έβαλαν τέλος σ΄ αυτή την συνεργασία και φυσικά βοήθησαν και τα συνεχή αποτυχημένα αποτελέσματα. Εμείς δεν θα γράψουμε ποιοι ήταν με τον προπονητή και ποιοι απέναντί του, γιατί δεν μας ενδιαφέρει το θέμα. Να δούμε τώρα αν η Μακρυκάπα σε διοικητικό επίπεδο, θα παραμείνει ενωμένη και μακάρι να μείνει.

- Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ έχασαν αν και η αποστολή ήταν μεγάλη και δυνατή σε όλα τα επίπεδα. Πάντως κάτι δεν πήγε καλά σ΄ αυτή την ομάδα και κάποιος θα πρέπει να ψάξει το θέμα και να κάνει διορθωτικές κινήσεις από σήμερα, γιατί αύριο θα είναι αργά.

- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ πέρασε με άνεση από την ΑΙΔΗΨΟ η οποία δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Φαίνεται πως η μηχανή της ομάδας του Αλιβερίου βρήκε καλό μηχανοδηγό στο πρόσωπο του κυρίου Δημήτρη Αντωνόπουλου.

- Το στοίχημα φίλε ισχύει. Διαλέγεις με ποια ομάδα θέλεις να το βάλουμε. Διάλεξε την χειρότερη και θα σου αποδείξουμε πως κι αυτή δεν θα την κερδίσεις!!!