Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

....φαπούλες

- Δεν σώζουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ οι Γενικές Συνελεύσεις, αλλά είναι απαραίτητες. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα μπορεί να γυρίσει σελίδα αν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος βρεθούν 50 άνθρωποι να δίνουν στην ομάδα από 100 ευρώ τον μήνα. Αυτά δεν είναι ανάγκη να τα βάζουν πό την τσέπη τους, αλλά αγοράζοντας ας πούμε 10 εισιτήρια. Πολλά είναι; Υπάρχουν και....
οι λεφτάδες, οι οποίοι θα μπορούσαν, αν ήθελαν να βάλουν και 1.000 ευρώ τον μήνα, αλλά δεν θα το κάνουν και το γιατί το ξέρουμε.

- Ο προπονητής κύριος Τοκπασίδης, ο κ. Κααρλατήρας, ο κ. Πέτρου και η κυρία Κουνή, ας τραβήξουν μπροστά και να βοηθήσουμε όλοι, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη τον Ιούνιο να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

- Ο ρόλος των ποδοσφαιριστών; Μεγάλος και σημαντικός. Μπορεί να τους ενοχλεί, αλλά μετά το λάθος με τον αγώνα στα Ψαχνά και την αποχή τους, ήταν κύριοι και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Οι ποδοσφαιριστές έκλεισαν τ΄ αυτιά τους στις σειρήνες που τους έσπρωχναν στο να μην κατέβουν στους αγώνες και τίμησαν όσο λίγοι την ιστορία και την φανέλλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι ο κορμός της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα και γι΄ αυτό πρέπει ΟΛΟΙ να σταθούμε στην ομάδα και να τους ευχαριστήσουμε και να τους πείσουμε με πράξεις.