Κυριακή 12 Απριλίου 2020

..σουτάκια..

- Των Βαϊων αυτή η Κυριακή, αλλά ποδόσφαιρο δεν έχει και έτσι ας παρηγορηθούμε με σουτάκια, τα οποία όπως λέει ο φίλος μας, έχουν γίνει επικίνδυνα!!! Μας πρότεινε μάλιστα να τα ασφαλίσουμε!!! Αυτό είναι ευκολάκι αφού φίλους ασφαλιστές ....
έχουμε και θα μας κάνουν κι ένα καλό συμβόλαιο. Για πάμε λοιπόν να στρώσουμε με Βάγια τα σουτάκια μας.

- Ξαναχτύπησε πάλι ο "μπούκα" αφού δήλωσε πως θα βάλει τον κολλητό του βουλευτή να φέρει τροπολογία στην Βουλή, με την οποία θα απαγορεύει στους πάνω από τα 60 να γράφουν στο διαδίκτυο, για να μας κόψει τον βήχα όπως είπε. "Μπούκα" κανένα πρόβλημα. Να φροντίσεις ώστε να σταματήσεις εσύ να συκοφαντείς άλλους, για να μην προκαλείς. Όπως έχεις εσύ παιδιά, έχουν και οι άλλοι και μάλιστα ζούνε στο ίδιο σπίτι, αφού δεν βρήκαν κάποια να την καψουρευτούν και να την κάνουν. Εμείς δεν είμαστε και ωραίοι και έτσι δεν πρόκειται να βρούμε ούτε θηλυκιά γάτα. Και να ξέρεις πως στην ΝΔ μας ξέρουν από μικρά παιδιά και δεν ανήκουμε στους γυρολόγους των κομμάτων.  
Υ.Γ. Στο διαδίκτυο μπορεί να γράφει κάποιος 90άρης και τα σχόλια να τα υπογράφει 20άρης!!!! Μέχρι να ταξιδέψουμε στους ουρανούς, θα μας διαβάζεις.