Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Μεγάλη  ΕΒΔΟΜΆΔΑ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να βγούμε νικητές. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση για όλον τον κόσμο....


- Αν και οι προκλήσεις είναι πολλές, θα προσπαθήσουμε να μείνουμε μακριά από σχόλια, όσο μπορούμε τουλάχιστον. Πως όμως να μείνεις μακριά όταν διαβάζεις δηλώσεις προπονητή, ο οποίος θυμήθηκε την ηθική και την αξιοπρέπεια, όταν έπαψε να είναι προπονητής σε μια ομάδα; Συγνώμη κύριε, αλλά όταν ήσασταν στον πάγκο της, όλα ήτανε καλά; Κάποια στιγμή θα πρέπει και οι προπονητές, να τα λένε όλα και όχι να βγαίνουν πάντα λάδι. Όταν μπορείς και κάνεις την δουλειά σου, όταν σε πληρώνουν γι΄ αυτό που κάνεις και δεν σε φεσώνουν, κάτι δεν έκανες κι εσύ καλά . Θα μας το πεις;

- Για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα, εμείς δεν γράφουμε ιστοριούλες, ούτε χαϊδεύουμε τ΄ αυτιά κανενός. Μετά τις μέρες του Πάσχα και ιδιαίτερα από την ώρα που θα βγούμε από την καραντίνα, το ρεπορτάζ με τα προβλήματα στον Δήμο Χαλκιδέων θα είναι καθημερινά.  Αυτή η δημοτική αρχή είναι η καλύτερη γι΄ αυτούς τους 7 μήνες της θητείας της, αλλά τα προβλήματα των δημοτών δεν λύθηκαν και πρέπει μετά την καραντίνα οι ρυθμοί να είναι γρήγοροι. Φίλοι και καλοί όλες και όλοι, αλλά θα τους παρουσιάζουμε τα προβλήματα και θα πρέπει να τα λύνουν.

- Μέρες αγάπης είναι τώρα και δεν θέλουμε να γράψουμε κάτι για ανθρώπους της ενημέρωσης οι οποίοι φαίνεται πως έχουν εγκαταλείψει την ενημέρωση κι ακολουθούν το επάγγελμα του διαφημιστή με ολίγη ενημέρωση. Τους κατάλαβαν όλοι  και δεν χρειάζεται Άγιες μέρες να τους ξεφωνίσουμε.

- Νι ρε φίλε. Τίποτα δεν αποκλείουμε. Μπορεί να δούμε και τον κ. Παπακωνσταντίνου με τον "μπούκα" να πίνουν τσίπουρα στην Νέα Αρτάκη. Δεν το πιστεύουμε, αλλά αν γίνει κι αυτό, τότε ο πρόεδρος πραγματικά θα πρέπει ν΄ αλλάξει Περιφέρεια και όχι απλά Δήμο ή Νομό.