Κυριακή 24 Μαΐου 2020

....σουτάκια

- Είπαμε να μην θέσουμε ως προσωπικό το θέμα της αναδιάρθρωσης, αλλά αν το επιθυμούν κάποιοι μπορούμε να το παλέψουμε και σ΄ αυτό το επίπεδο. Εμείς δεν έχουμε κάποια ομάδα στα πρωταθλήματα και δεν καιγόμαστε για ν΄ ανέβει κάποια από τις ομάδες σε μεγαλύτερη κατηγορία, οπότε παίζουμε άνετα και σ΄ αυτό το επίπεδο. Πάντως ξέρουμε πως υπήρχαν....
και παράγοντες οι οποίοι έλεγαν πως ν ανεβάσουν αυτή την ομάδα και δεν ανεβάσουν κι εμάς, τότε εμείς δεν θα δηλώσουμε συμμετοχή και θα είχαν δίκιο.

- Ακούσαμε τον κύριο Νικολάου στον ΕΥΡΙΠΟ να λέει πως το μαγείρεμα στην ΕΠΣΕ έχει συνέχεια και ας περιμένουμε γιτί είναι ακόμη στο τραπέζι το θέμα των δύο ομίλων στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και άλλα σχετικά. Αγαπητέ Γιώργο, το μαγειρείο δεν είχε στηθεί στην ΕΠΣΕ, αλλά σε άλλους χώρους. Στην ΕΠΣΕ έφτανε μόνο το μήνυμα που έλεγε ποιους πρέπει ν΄ ανεβάσουν και ποιους να σώσουν. Κύριε Νικολάου αυτά τα μαγειρεία λειτουργούσαν παράνομα, αφού εξ αιτίας του κορονοϊού έπρεπε να είναι κλειστά!!!!! Γιώργο η ανακοίνωση της ΕΠΣΕ είναι ξεκάθαρη. Να είναι πολύ κοντά στην προκήρυξη οι όποιες αποφάσεις. Ανεβαίνει λοιπόν ο ΗΡΑΚΛΗΣ στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, ανεβαίνουν 4 ομάδες από την Β΄ στην Α΄ Κατηγορία και ανεβαίνουν από την Γ΄στην Β΄ Κατηγορία οι 3 πρωταθλητές.

- Αξίζει άραγε τον κόπο ν΄ ασχοληθεί κάποιος επιχειρηματίας με το ποδόσφαιρο, όπως έχει καταντήσει σήμερα; Αξίζει λέμε εμείς, αλλά με προϋποθέσεις. Δεν είναι δυνατόν όλοι να θέλουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά με την προϋπόθεση να το πληρώνουν άλλοι. Μιλήσαμε κάποια στιγμή με πρόεδρο ομάδας ο οποίος πλήρωσε και πληρώνει ακριβά για την ομάδα του, αλλά δηλώνει απογοητευμένος, με τα όσα συμβαίνουν. Πρόεδρε η αλήθεια είναι μία. Δεν είναι κακό να σου χτυπάνε την πλάτη και να σου λένε μπράβο, η ΕΠΣΕ, η ΕΠΟ, η ΓΓΑ, τα ΜΜΕ οι ποδοσφαιριστές, οι Τοπικοί Άρχοντες, Δήμος και Περιφέρεια, ακόμη και οι φίλαθλοι, αλλά την ώρα της πληρωμής να είσαι μόνος. Τελικά Ερασιτέχνης είναι μόνο αυτός που πληρώνει και κανείς άλλος. Ας φροντίσουν λοιπόν ΟΛΟΙ, ώστε να μην πληρώνει ο ένας και αυτοί να εισπράττουν.