Κυριακή 24 Μαΐου 2020

....φαπούλες

- Την καλημέρα μας στην δήμαρχο την κυρία Έλενα Βάκα και να της ευχηθούμε καλή δύναμη και να συνεχίσει να είναι πάντα κοντά στους δημότες, γιατί αυτούς υπηρετεί και κανέναν άλλον.
Θα μας επιτρέψει η κυρία δήμαρχος να γράψουμε κάτι σχετικά με τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους, ο αριθμός των οποίων θα αυξηθεί και μάλιστα ....
σημαντικά.
Κυρία Βάκα καλά κάνουν και δηλώνουν ανεξάρτητοι όσοι δεν συμφωνούν με τις πολιτικές που ακολουθούν οι αρχηγοί των παρατάξεών τους, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ζητούν θέσεις αντιδημάρχων και άλλα τέτοια, για να μην φτάσουμε στο πάρε δώσε.
Δεν αφήνουμε υπονοούμενα για κανέναν, αλλά δεν θα θέλαμε αυτό να το δούμε να συμβαίνει.
Ως δήμαρχος και ως δημοτική αρχή, μέχρι σήμερα δεν αντιμετωπίσατε προβλήματα στα Δημοτικά Συμβούλια και χωρίς πάρε δώσε, σας στήριξε η παράταξη Καλαθέρη (2 μέλη), η παράταξη Μιντζιφίρη (2 μέλη) και οι Ανεξάρτητοι Σύμβουλοι Πάνος και Κόντου (2 μέλη). 
Κυρία Βάκα εσείς ξέρετε καλύτερα από εμάς τι πρέπει να κάνετε, αλλά να μην ξεχνάτε ποτέ, πως σημαίας σας ήταν πως ως δήμαρχος, δεν θα έχετε πάρε δώσε.
Ο κάθε δημοτικός σύμβουλος θα ψηφίζει ΝΑΙ για τον τόπο του και όχι για τον εαυτούλη του.
Επειδή περιμένουμε σύντομα και άλλες δηλώσεις δημοτικών συμβούλων, από τις παρατάξεις Παγώνη και Καθαροσπόρη, οι οποίοι θα βαπτιστούν χωρίς νονό ανεξάρτητοι, σας ευχόμαστε και καλό Καλοκαίρι και μακάρι να μην ανέβει πολύ το θερμόμετρο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.